Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiemel28 kérdése:
Paul street (ati)-nak az exének Petrának van instája?Ha van mi a neve?
Figyelt kérdés
Én egy linkel is megelégszek.
Ati a kedvenc zenészem és más fanokkal ellentétben én nem vagyok belé “szerelmes”
Kíváncsi vagyok a magán életére persze egészséges keretek között.
17/L
2021. jan. 18. 20:50
3/20 A kérdező kommentje:
1. Miért is lennék fiú?
2021. jan. 19. 18:56
4/20 anonim válasza:
Igen van neki, linket nem tudok
5/20 A kérdező kommentje:
4-es megtudnák akkor adni az insta nevét?Köszönöm az értelmes válaszokat!❤️
2021. jan. 20. 20:11
7/20 anonim válasza:
Én tudom az insta nevét, de semmire nem fogsz vele menni, mert privát és 82 követője van, tehát csak a nagyon közeli ismerőseinek engedi, hogy kövessék. Viszont képem van róla, meg pár lányról, akikhez volt köze, ha érdekel írj privátban.
8/20 anonim válasza:
Mi a franc bajotok van, hogy nem tudjátok békén hagyni már az exét sem. Előző válaszoló MIÉRT VANNAK NEKED RÓLUK KÉPEID, ez már beteges...ennyire megszállottak vagytok?!
9/20 anonim válasza:
egyetértek az utolsó válaszolóval :) van olyan dolog, ami már nem tartozik ránk
10/20 anonim válasza:
#8 azért, mert Petra Ábel von Müller exe is. Van fent kép róla neten, mivel egy időben "közszereplő" volt ő is. Nem nyomozok utána, szimplán mindig kiteszi storyjába a lányokat akikkel kavar. Ebben mi a beteges? Hogy megnézem miket rak ki storyba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!