Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Én egy 17 éves lány vagyok. Az a helyzet hogy megismerkedtem egy 40 éves hapsival. Irtó jól néz ki, letagadhatna pár évet tuti:) Tipikus magas szőke hajú, zöld szemű nagyon jó pasi:3 Még nem feküdtünk le, de szerintem meg fog történni. Anyáék nem tudják, és nem is fogom nekik elmondani. Nincs felesége, mert elvált, és gyereke sincs. Szerintetek gondolhatja komolyan?:) Én úgy érzem szeret.

2021. jan. 17. 18:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

7.vagyok,azt úgy értettem, hogy nem biztos hogy a lány ilyen komolyan veszi. Lehet hogy neki is elég ha lefeküdhet vele.

Bár tényleg inkább úgy hangzik,mintha komolyabbat akarna, amiről én se hiszem hogy sok esély van rá

De ha tényleg elég neked a szex, lazább kapcsolat kérdező, és nem éreznéd magad kihasználva,akkor hajrá. Ezért írtam le,nem minden lány veszi feltétlenül ilyen komolyan a dolgot

2021. jan. 18. 13:24
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Csak elhiszed neki, vagy meg is vvgy győződve arról, hogy elvált és gyereke sincs?

Jó leszel neki szexpartnernek.

Gondolkozz! Rájössz, hogy ennek semmi jövője nem lehet. Most fülig szerelmes vagy bele, de nagyon mellbevágó lenne a kiábrándulás.

Ne folytasd!

2021. jan. 19. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondoljon komolyan kérdező?

Te magad megmondtad, hogy már elvált egyszer.

Tapasztalatszerzésre van fiatalabb is, vagy legalább olyan aki még nős sem volt.

Viszont ha tetszik, akkor tapasztald meg, csak sokat ne várj tőle a jövőre nézve.

Egyébként kérdéses, hogy mi lesz ha majd nem akarod már, csak esetleg nem tűri, hogy nemet mondj.

2021. jan. 20. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!