Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Elegem van egy kicsit

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elegem van egy kicsit

Figyelt kérdés

Barátom minden apróságon veszekszik.

Most az a baja, hogy anya kitalálta, hogy naponta 30 percet lehetünk együtt. De szombaton elengedtek csavarogni a barátnőinmel egész napra. Már nagyon rég nem láttam a lányokat, mert senki nem ért rá.

Aztán most féltékeny, anyámra ráírt, hogy vasárnap lehetek-e vele és segíthetek-e neki kifesteni a szobáját.

Anya kiakad, hogy festeni hívott el. (nekem nem lenne ellenemre mert szeretem csinálni)

Aztán most kezd elegem lenni, alapból nem szeretem a vitát, de amikor kettő tűz közé szorulok az a legrosszabb. Szeretem mind a kettőjüket, de annyira értetlenek.

Szóval anya morog mert ekkora seggfej a barátom, barátom morog, mert anya nem túl engedékeny.

Már eszembe jutott a szakítás is, mert bárhova megyek mindig előjönnek ezek a viták.

Mit tegyek?

Lenémítottam cseten barátom van már vagy 30 üzenetem és anyához sem szólok. Ez egy napja megy most még csak.

16l

2021. jan. 13. 10:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Szia Csajszi!

Logikusabb döntés anyukádat választani a pasid helyett.

A pasid éretlen és önző a szövegedből ítélve.

A 19 éves barátom 200kmre lakik tőlem, és nekem sem túl engedékeny az anyukám. 3-4 hetente jöhet el hozzánk, péntek délutántól vasárnap délutánig. Én nem mehetek el hozzá, nem aludhatunk egy szobában. Ez így fog menni amíg 18 nem leszek. Mi bevállaltuk, mert úgy gondoltuk hogy elég érettek vagyunk és szeretjük egymást. 5 hónapja vagyunk együtt.

Bármit megadnék hogy heti fél órára láthassam, a napi fél óra meg egy igazi álom. Magyarázd el a fiúdnak hogy mennyi mindenetek van ami rengeteg más párnak nem adatik meg, próbálja értékelni és megérteni. Ha nem sikerül, bármennyire is szeretem, nem vesztegetnék vele többet

17L

2021. jan. 13. 10:29
 2/11 Stark2000 ***** válasza:
100%

A barátoddal meg kellene értetni, hogy rajta kívül is van életed, de ettől még nem fogod megcsalni, elhagyni, csak szeretsz másokkal is időt tölteni. Örülhetne neki, hogy nem te csüngsz állandóan a nyakán, hanem van mellette életed.

Anyud 30 perces szabálya nettó baromság. Had ne korlátozza már le, hogy mennyi időt tölthettek együtt, könyörgöm nem 12 évesek vagytok. A szobafestős dolgot szerintem túlreagálja. Ha nem erőlteti a barátod, csak felvetette, hogy AMÚGY HA VAN KEDVED akkor gyere, akkor szerintem nincs ezzel gond.

Mindkettőjükkel beszélnék a helyedben.

2021. jan. 13. 11:06
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem egyszerű kérdés.

Valahol barátodat is meg tudom érteni, mert egy párnak azért napi 30 perc együtt nem hűdesok idő.

Ezzel együtt nem adok neki egyértelműen igazat.

Egy másik fontos kérdés, hogy mi az a "minden apróság", amin veszekszik?

2021. jan. 13. 11:22
 4/11 A kérdező kommentje:

A múltkor képeket akart csinálni, de modtam, hogy most inkább, ne mert nem vagyok jó passzban. Erre behisztizett legalább 3 napra.

A másik amikor sikerült képet csinálni kint a szabadba, akkor kirakta facebookra és nem kommentelgettem szét neki, hogy nagyoon szeretem stb. jó neki is biztos rosszul esik, de ezt rég tisztáztam vele, hogy nekem ez magas és feleslegesnek találom.

Múltkor haverommal akartam elmenni sétálni akkor nem mehettem. Le kellett messengerről tiltanom.

Nem gyújtottam meg vele közösen a gyertyát ebédnél.

Nem veszek fel egy mini ruhát, mert kényelmetlen, szúr és feszéjez is a ruha mert alig ér a fenekem alá. Meg még sorolhatnám

2021. jan. 13. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ezek alapján tényleg egy éretlen hisztigépnek tűnik...
2021. jan. 13. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A barátoddal vannak bajok. De anyukád is túl szigorú.
2021. jan. 13. 11:54
 7/11 anonim válasza:
100%
Ez a hiszti dolog később rosszabbodni fog. Tapasztalatból mondom. Barátoddal tartanék egy szünetet. Ha nem megy bele, akkor hagynám a srácot. Anyukáddal a szünet alatt meg rendezném a kapcsolatodat. Javítanék rajta, hogy ne legyen ennyire szigorú.
2021. jan. 13. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Napi fél óra? Na az se gyenge :D Ez buta és felesleges szigor.
2021. jan. 13. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondold végig, hogy tényleg szeretnél e egy ilyen kapcsolatban élni?
2021. jan. 13. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem jogos a srác kiakadása.
2021. jan. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!