Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti lefeküdnétek/összejönnétek egy lánnyal, ha tudnátok, hogy az apja egy nagydarab, aggresszív pasas, aki még hallani sem akar arról, hogy a lányának barátja legyen?
Figyelt kérdés
És közben tudnátok, hogy nagyon ellátná a bajotokat, ha lebuknátok előtte.2021. jan. 9. 19:26
11/27 anonim válasza:
A fiúk többsége bevállalná, szinte mindegyik csak titokban ennek ismeretében, és még véletlenül se a lány házában.
12/27 anonim válasza:
Simán xD És már csak azért is. Nem vagyok csicska gyerek
"Hogy vót merszed?" kérdezné az apja, én meg már durrantanám szájon
14/27 anonim válasza:
az apja gondolom valami uzsorás réti getto papa ?
15/27 anonim válasza:
Mi az hogy ellátná a bajunkat? Ki ő? Az olyan mocskos alakokat feljelenteném azonnal, az agressziózását bekapcsolt mobilkamerával rögzíteném és egy életre lecsukatnám a rohadt mocsok szarházit. Az ilyen vadembereket sornyi dologért fel lehet jelenteni. Ha meg a rendőrség tehetetlen, az agressziv pasasnak is szarrá lehet rúgni a tökeit jogos önvédelemből. Az ilyen emberek saját feleségüket és lányukat is verik. Nyomorult börtöntöltelék nagyrészük. Viszont ha a fiú meg egy suhanc, aki csak lefektetni akarja a lányát, akkor meg igaza van, pofozza is fel. Tisztességes udvarló kell egy lánynak, nem szexkazán takonygyerek, van belőlük bőven.
16/27 Hunique válasza:
Nem az apját akarom megdugni. Mit számít mekkora darab.
17/27 anonim válasza:
Hát engem lebüntetett egy ilyen csávó, elég volt egyszer
18/27 anonim válasza:
Össze persze. Nem érdekel az apja véleménye ha tetszik nekem a csaj. Megfog verni? Kétlem. Lehet, hogy agresszív, de nem hülye. Feljelenthetem. Amúgy meg én is olyan vagyok akivel nagyon nem tud mit kezdeni. Túl jó vagyok. 😌
Kedves aranyos diplomatikus stb stb.
19/27 anonim válasza:
A helyzet ismeretében nem érdemes ilyen kockázatot vállalni. Biztos, hogy egy ilyen családba akarsz bekerülni?
20/27 anonim válasza:
Nem érdemes kockáztatni. Lányt kell megszüktetned,vagy kibékülni papával, vagy papát feljelenteni. költözetek lánnyal hozzátok vagy máshová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!