Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek hogyha megbocsátott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogyha megbocsátottam neki de mégis sokszor eszembe jut és nem múlik a haragom? 16/L

Figyelt kérdés

Van egy velem egykorú barátom. Első kapcsolat mindkettőnknek, kicsit több mint 4 hónapja tart.

Egy hónapja kb volt bulizni a barátaival (engem nem is hívott) és aztán másnap mondta hogy ráhajtott egy lány (én is ismerem). Mondtam hogy akkor nincs baj ha mondta neki hogy ez neki nem pálya. Erre mint kiderült (másoktól) a fiúm volt az aki többször mondta a lánynak hogy "gyere ülj az ölembe" meg ott fogta a lány combját. Nekem pedig úgy meselte a fiúm hogy ő volt az áldozat. Nagyon fájt, de megbocsátottam neki, mert ez még nem megcsalás a körülöttem lévők állítása szerint.

De most is nagyon sokszor eszembe jut és elfog a düh és a harag, és már nem bízok benne annyira mint ezelőtt.

Mit tegyek?

2021. jan. 9. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
De! Megcsalás.
2021. jan. 9. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd ki. Lehet ha nincs aki visszafogja vagy nincs közönség,meg is csal( nekem már a fogdosás is az mondjuk). De mivel ezt elnézted neki,majd azt gondolja ha megcsal is elnézed mert kikönyörgi. Elb..szta a bizalmadat,most igya meg levét. Es igen,innentől oda a bizalom,jön az ellenőrzés ( hova megy,kivel,ki hívta etc). Erre előbb-utóbb rámenne a kapcsolat és meg te leszel a féltékeny hárpia..
2021. jan. 9. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tegyél? Én 16 évesen úgy keresztül néztem az ilyen alakon, mintha sosem ismertem volna.

Ugyanis te ezzel a "megbocsátással" rábólintottál, hogy ha te n em vagy ott, bátran fröltölhet, ölébe ültethet, fogdoshat más lányokat. Magyarul, csajozhat.

És azért jut eszembe sokszor, mert valahol mélyen érzed, hogy ez milyen megalázó és nagyon nem stimmel, és megbízhatatlan.

Nem szabad benne ragadni az ilyen kapcsolatban még rövid távon sem. Aki melletted csajozik, az nem szeret, bárhogy is esküdözik.

Szóval nem jól tetted, hogy "ezt még" elnézted neki. A barátaidról meg annyit, hogy "kibicnek semmi sem drága". Kívülálló helyetted is megbocsát neki. Hát akkor járjanak vele ők.

2021. jan. 9. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bizony! Csajozik a hátad mögött, tehát megcsalt. A haverjaitok meg kavarják is a kását, mert visszamondják, és lesik a hatást, hogy mit szólsz, viszont megvédik, szerintük ez még nem megcsalás. Vastagon az! Aztán együtt csajoznak. Éretlen, idétlen alakok.
2021. jan. 9. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, hogy nem tudod tùltenni magad ezen ,ami teljesen jogos, aztàn szakítsatok. Hidd el jobban jàrsz nélküli. Fent jól leírtak mindent.
2021. jan. 9. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Hát ha annak számít mások szerint ha nem, engem igenis zavarna!!!

Az még esetleg más ha vmi játék/feladat miatt csakúgy az ölébe ülnek, de hogy direkt csábítgatja,meg fogdossa. Nekem ez nagyon nem férne bele

Gondolj bele,valami miatt akarta,szóval bejött neki a lány, "kívánta"

Tudom, nehéz ha valakiben megbíztál, de téged is zavar és ez nem hiszem hogy jobb lesz.

2021. jan. 9. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kidobnám. 16 éves vagy, bőven van még időd keresni egy normális srácot.
2021. jan. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!