Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy távkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel jelenleg távkapcsolatban vagyunk, csak hétvégente tudunk találkozni. Szerintetek mennyire fontos, hogy egymásnak jó reggelt/jó éjszakát kívánjatok? Nekem mindig jó érzés, de mostanában elmarad, vagy bealszik, vagy rohannia kell reggel, és furcsa nekem, hogy ennyire nincs ideje. Másrészről a szeretlek, hiányzol stb üzenetek is jól tudnak esni, mostanában az is elmarad, és nem értem mi lehet a probléma.2021. jan. 6. 09:53
1/5 anonim válasza:
Nyugi szerintem semmi probléma nincs még
2/5 anonim válasza:
Személy szerint nekem fontos, de már megszoktuk, hogy együtt fekszünk kelünk (hasonló a bioritmusunk).
Probléma még szerintem sincs, de érzékeltetheted, hogy Neked ezek igenis jól esnek ezek az üzenetek.
3/5 anonim válasza:
Eleinte jó reggelt és jó éjt is volt. Most már csak jó reggelt van. Remélem ez megmarad. :D
Szerintem azért jó, hogyha ezek vannak. Heti találkozás azért az jó arány mégha nem is alszotok együtt.
Írj neki te minden este és reggel, én ezt csináltam és akkor ő is írt. Ha én nem írok, ő ír, ha ő nem ír én írok.
Lehet ha te elkezded ezeket, akkor ő is fogja. Ha nem... És téged továbbra is zavar ez, akkor mond el neki.
4/5 anonim válasza:
A távolság el tud hidegíteni egymástól. De persze ezt lehet újra melegíteni a következő látogatáskor :)
5/5 anonim válasza:
volt részem távkapcsolatban. Én akkor kezdtem el ezeket hanyagolni felé amikor (sajnos) az érdeklődésem csökkenni kezdett. nem paráztatni akarlak, csak vélemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!