Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan lehet tovább lépni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tovább lépni?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogyha a kiszemeltet nem lehet megszerezni, bármilyen okból kifolyólag, (és most nem is lényeg, hogy miért) akkor hogyan kell hozzáállni a partner kereséshez? Mármint miért keresnél valaki mást, ha akit igazából szeretnél azzal nem lehetsz együtt? Csak mert nem áll össze a dolog, és kérdezném, hogy akkor hogyan tudnál beleadni egy másik lányba 100%-ot.

2020. dec. 15. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először lezárod magadban a dolgot, aztán kezdessz ismerkedni.
2020. dec. 15. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg belátod, hogy elérhetetlen, plátói szerelem, azután találsz módot arra, ahogy az előző is írta, hogy ismerkedj
2020. dec. 15. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

1. Nincs olyan, nem lehet megszerezni. Csak ki kell várni és meg kell találni hozzá a kulcsot.

2. Ha elkezdesz ismerkedni mással, akkor vagy el fogja feledtetni azt, aki tuán most sóvárogsz vagy nem. Ha nem, akkor majd a következő. Egy valódi kapcsolat egészen más szint, mint egy plátói szerelem.

2020. dec. 16. 01:47
 4/5 anonim válasza:
100%
#3 az elsőben nics feltétlen igazad szerintem. Van olyan hogy te mindent megpróbálsz, de a masik fél nem tudja viszonyozni. Hasonló esetem volt nekem is, mikor mindenben passzoltunk a lánnyal de neki valamiert még sem volt jo, de rendes indokot nem tudott mondani. Vártam rá nem is keveset, de mar az elejen megndta hogy nem nagyon érdemes varnom, téyleg nem volt. De többet mesélhetek privátban bárkinek
2020. dec. 24. 01:42
 5/5 anonim válasza:
Ha valaki màst szereted, akkor semmiképpen ne kezdj el ismerkedni màsokkal. Egy kapcsolatot/szerelmet le Kell zàrni, meg Kell gyàszolni.
2020. dec. 24. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!