Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok tovább lépni?
A barátnőmmel 4 hónapig voltunk együtt, majd közölte hogy vége és hogy soha nem szeretett, csak sajnalatból volt velem együtt. Ez 1 hete történt. Kaptam pár tanácsot, hogy hogyan lépjek túl. Pl keressek másik lányt mert akkor könnyebben felejtek, de nem tudok tovább lépni, pedig nyilván valová vált hogy számára ez nem volt igazi.
Ezen tovább lehet valahogy lépni. Azt mondják az idő minden sebet begyógyít, de ezt a fajtát nem, és már a hitemet is elvesztettem az igaz szerelem ügyében.
Mit tennétek a helyemben
Semmiképpen se keress másik lányt, csak azért, hogy a bánatodat feledtesse.
Gondolj bele, milyen rosszul érzed magad, amiért ott hagyott a barátnőd.
Ha egy másik lánnyal belemennél most bármibe is, úgy, hogy még nem léptél túl az exeden, nagy fájdalmat okozhatsz neki.
Az idő tényleg számít, illetve hogy a gondolataidat eltereld. Nézz filmet, legyél a barátaiddal, csináld azt, amit szeretsz, és idővel jobban leszel.
Hidd el, lesz neked részed igaz szerelemben, azért 4 hónap nem egy olyan hosszú idő, hogy el kéne vennie a hitedet ebben.
Kitartást:)
Első vagyok. Megértelek, és nagyon sajnálom. Szörnyű tud lenni egy szerelmi csalódás😔
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy fej a fejjel, és nézz előre!
Nagyon sok mindent tartogat még neked a jövő, és talán később valaki mással még boldogabb lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!