Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyomorgorcsom van az exem miatt. Mit tegyek?
Jövő héten találkozom az exemmel. Fél éve szakitottunk, azóta nem is beszéltem vele de én még mindig nem léptem túl. Volt már azota pár srác, próbáltam túllépni, néha úgy ereztem túl vagyok rajta, de aztqn megint történt valami, láttam az utcán, hallottam felole, stb. Most reménykedem, hogy újra akarja kezdeni. Mióta megbeszéltük a találkozót iszonyú stresszbe állt a gyomrom, ilyenkor nem tudok enni, aludni és úgy érzem mindjárt hányok. Hogyan vonatkoztassak el ettől? Csak erre tudok gondolni, fáj fizikailag mindenem és hanynom kell a stressztől. Mindenről ez jut eszembe. Attól is félek hogy már megint le fog rázni , és megalaz, én meg megint összetörok, mert O dobott ki engem, többször egymás után. Még jó pár nap mire találkozunk, ha addigra nem tudom valahogy csökkenteni a gyomorgorcsot tényleg lebetegszem, ez volt szakitasunk idejében is. Mit csináljak? A környezetemnek nem beszélhetek erről, ha megtudják hogy vele találkozom, megharagudnanak és le akarnának beszélni. Légyszi ne akarjatok lebeszélni róla, ha rosszul sül is el, talán segít majd végre feldolgozni a szakítást.
L
Ez ironikus, kb három napja nyertem egy írói pályázatot. Na ennyire megkavar ez az idióta srác.
#10es : ilyen ghosting ra gondolsz? Hogy néha felkeres csak hogy fenntartsa az érdeklődést? Ez igazából eszembe se jutott ... Naiv vagyok vele szemben még a sok szar után is amit tett. De valószínű tényleg nem aka tőlem semmit hisz akkor már keresett vna hónapokkal ezelott. Sokat segítenek ezek a kommentek mert legalább meggyőznek .
Veletek történt már hasonló? Hogy ennyire kapartatok valaki után? Tudom gaz vagyok. Nekem O volt az első hosszú kaocsolatom, első szerelem.
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi. Te akarsz bosszút állni, és a végén ő fog megint átvágni. Lehet, hogy tudja, hogy csak csettint egyet és te ugrasz, aztán majd jót nevet. Én nem hinném, hogy könyörögni fog. Megpróbálja, hátha összejön egy ágyjelenet, mert éppen nincs más.
Miért kell bosszút állni egyáltalán? Miért jó ez? Rengeteg ember lesz még az életedben, aki átvág, megaláz, hátad mögött kibeszél, becsap.
A saját életedet teszed tönkre a bosszúállásokon.
Ha annyira akarna téged már rég keresett volna és nem így bánt volna veled.
Voltam hasonló helyzetben mint te, de le kellett róla mondanom, mert engem is játékszernek használt a srác ameddig látta hogy érdekel.
Nagyon sok ember volt hasonló esetben és túl tudtak ezen lépni.
Meg kell tanulnod ezeket a helyzeteket kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!