Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyomorgorcsom van az exem miatt. Mit tegyek?
Jövő héten találkozom az exemmel. Fél éve szakitottunk, azóta nem is beszéltem vele de én még mindig nem léptem túl. Volt már azota pár srác, próbáltam túllépni, néha úgy ereztem túl vagyok rajta, de aztqn megint történt valami, láttam az utcán, hallottam felole, stb. Most reménykedem, hogy újra akarja kezdeni. Mióta megbeszéltük a találkozót iszonyú stresszbe állt a gyomrom, ilyenkor nem tudok enni, aludni és úgy érzem mindjárt hányok. Hogyan vonatkoztassak el ettől? Csak erre tudok gondolni, fáj fizikailag mindenem és hanynom kell a stressztől. Mindenről ez jut eszembe. Attól is félek hogy már megint le fog rázni , és megalaz, én meg megint összetörok, mert O dobott ki engem, többször egymás után. Még jó pár nap mire találkozunk, ha addigra nem tudom valahogy csökkenteni a gyomorgorcsot tényleg lebetegszem, ez volt szakitasunk idejében is. Mit csináljak? A környezetemnek nem beszélhetek erről, ha megtudják hogy vele találkozom, megharagudnanak és le akarnának beszélni. Légyszi ne akarjatok lebeszélni róla, ha rosszul sül is el, talán segít majd végre feldolgozni a szakítást.
L
Úgy látom ez a szavazásos trük nem jött be...
Na de... Ha ilyen reakciót vált ki belőled biztos hogy újra akarod kezdeni? Miért szakítottatok? Tudom hogy azt kérted, ne akarjunk lebeszélni róla, de újrakezdeni egy kapcsolatot sosem jó.
A találkozón mimdenképp viselkedj méltóságteljesen, ne könyörögj hogy fogadjon vissza, addig pedig próbálj mással foglalkozni. Nézz filmeket edz, foglalkozz magaddal.
Azt mondtad a környezetedből senkivel nem tudsz erről beszélni... Mivel ez egy anonim oldal és nem hiszem hogy ismerjük egymást, úgyhogy nekem nyugodtan írhatsz privátban, beszélgethetünk a szeretnéd.
16/l
3 eve mikor szakitottunk en is megakartam bosszulni amivel aztan sajat magam bantottam csak meg
aztan egyszer letiltottam es nem kerestem tobbe
utana meg parhonappal kesobb o keresett meg engem beszelgetni🤷🏻♀️
Szerintem nem éri meg ezzel foglalkozni.
Már vissza csinálni nem lehet, akkor kellett volna helyesen cselekedned.
Utólag meg főleg nem éri meg ezzel foglalkozni.
Ha még bánt az ahogy ő viselkedett veled, beszéld ki magadból vagy ha tényleg olyan a dolog akkor kérj valakitől segítséget hogy fel tudd dolgozni.
Attól hogy időnként felkeres az nem azt jelenti hogy érdekled annyira, hogy ő akarjon valamit.
Ez egy játszadozás.
Ez a srác neked soha nem fog könyörögni és ne is akard, mert valójában te sem szereted ha vissza akarod neki adni azt amit tőle kaptál.
Az a legjobb a tovább lépsz és nem foglalkozol vele.
Majd lesz olyan srác aki hozzád méltó lesz.
Amíg meg vele foglalkozol addig fog ő veled szórakozni azzal hogy néha napján felkeres.
Ha komolyan érdekelnéd nem így viselkede, ez csak egy idő pocsékolás és neked rossz hogy még mindig vele foglalkozol.
Szerintem nagyon nem éri meg, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!