Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tehetnék? Úgy érzem, a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Úgy érzem, a barátom nem becsül meg eléggé.

Figyelt kérdés
Már több kisebb húzása is volt, de a legutóbbi most nagyon megrázott. Megbeszéltük, hogy az évfordulónkra mindketten drágább ajándékot adunk, mert egy évforduló azért mégis csak évforduló. Én köttettem neki egy könyvet a közös képeinkből plusz írtam is hozzá, erre mit kaptam? Egy közös képet. Nagyon nagy (állítólag 40×60 cm², még nem mértem le), és azt mondja, nagyon sokat dolgozott vele (ő égette bele a képet a falapba), ami nagyon szép, de én nem erre számítottam, úgy érzem, csalódnom kellett most benne. Szerintetek megmondjam neki?

2020. dec. 11. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki nyilván, ennyiből nem lehet megmondani hogy megbecsül vagy sem XD
2020. dec. 11. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
29%

Mit tehetsz? Megköszönöd, hogy igyekezett és kedvesen megmondod neki, hogy valami másra számítottál.

Amúgy mit szerettél volna kapni?

2020. dec. 11. 23:31
 3/5 anonim válasza:
100%
Mi a kérdés? Olvasva mindkettő hasonló ajándéknak tűnik, az ő megoldása ráadásul személyesebb mint összeszedni pár képet és elbattyogni vele a nyomdába, nyilván értem a gesztust. Mitől lenne értékesebb a tied? Ha ékszerre számítottál, legközelebbi alkalomra talán számolj be neki a vágyaidról.
2020. dec. 12. 06:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tiéd sem veri kenterbe az ő ajándékát, sőt....
2020. dec. 12. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Dagobert néni, nálunk jóval nagyobb értéke van egy egyedi, megismételhetetlen alkotásnak, amit saját maga csinál az ember, mint egy ilyen tinilányos tucatötlet, hogy könyv a romantikus képeinkkel. És még írtál is hozzá... hű! Fogalmad sincs arról, mi munka egy pirokép, különösen egy ilyen óriási! De nemcsak itt van a probléma, több sebtől vérzik a panaszod.

1) A pasi - veled ellentétben, tudja hogy minek örülnél: közös képeknek. Tinilányok írnak ki állandóan ilyen kérdéseket, hogy szerintetek örülne a pasim egy plüssfigurának a nevünkkel, képünkkel, ha bekereteznék egy közös képet vagy az arcképemet nyomtatnám egy bögrére stb. Namost erre a legritkábban válaszolják azt a srácok, hogy odalennének az ötlettől. Ez a kis - mások fejével még gondolkodni nem tudó - tinilányok romantikus őrülete. Szóval Te - magadból kiindulva - fényképválogatást csináltál. A pasid viszont tudja, hogy Te ennek is örülnél. Namost ki akkor az érzékenyebb?

2) Te itt nyíltan leszólod azt, hogy a pasid a tiedhez képest egy fényévekkel kreatívabb ötletet brutális idő- és energiabefektetéssel megvalósított és te ettől csalódott vagy. Úristen, ha gyengébb idegzetem lenne, én a pasid helyében teljesen összeomlanék, de így csak egyszerűen otthagynálak, keress valaki hozzád hasonlót.

3) És még ráadásul tetszik is, de te másra számítottál! Öcsém, ha ennyire nem lehet neked meglepetést szerezni, mert mindenképp azt akarod kapni, amire számítasz, akkor nyisd ki a szád és mondd el, hogy mi legyen az!

Még te emlegetsz csalódottságot ahelyett, hogy a föld alá süllyednél szégyenedben, mert lenézed a szerelmed befektetett energiáját, jó szándékát és rengeteg idejét, amit az ajándékod megvalósítására fordított. Ráadásul nem egy vesemelegítőt hímzett neked, hanem egy neked tetsző dolgot készített!

Mondd el neki nyugodtan, hátha észbe kap és keres egy olyan nőt, aki értékeli.

2020. dec. 12. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!