Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselnétek? Kezdek becsavarodni.
Figyelt kérdés
Amikor kicsi voltam anyám ellenőrizgetett, meg minden. Most, hogy anya abba hagyta erre barátom elkezdte. Állandóan nyomoz, most tesztelni akar engem vagy mit csinálni, hogy mennyi titkom van. Nagyon unom. Ki akad, ha valakinek szivecskét pusziló "fejet" küldök. (😘)
Mert evvel tuti megcsalom, meg az ilyenek,nem engedi, hogy fiú barátaim legyenek.
Mit csináljak vele? Mondtam neki, hogy ez nekem zavaró, de erre csak behisztizik.
Veletek is volt már ilyen?
16l
2020. dec. 9. 14:32
11/14 anonim válasza:
Ha nem bízik benned és féltékenykedik ilyen szinten, akkor semmiképp sem éri meg. Keress, olyat akivel 100%-ig megbíztok egymásban és nem ilyen gyerekes dolgokkal foglalkozik, mint pl. az emojik:DD
13/14 anonim válasza:
Menekülj, amíg nem zár be féltékenységből a lakásba!
14/14 anonim válasza:
Ő a barátod, a párod, nem a rabszolgatartód. Élettársat meg satöbbi, szal párkapcsolati társat meg azért választunk magunk mellé,hogy jó legyen; ha nem jó,és kifejezetten lehúz egy számonkérős, ellenőrizgetős kapcsolat lelkileg, akkor lépj ki belőle. Szerintem a párod megpróbál túlságosan beszabályozni, nem lehetsz mellette szabad; nem érezheted mellette magad szabadnak. A szó legszorosabb értelmében véve szabadnak. Tehát, a párkapcsolat azért van,hogy legyen jó, de ha nem jó, sőt, még kifejezetten árt is, feszéjez is, akkor azt a kpacsolatot meg kell szakítani. Mert szerintem jobb lenne neked egyedül, mint egy ilyen kapcsoaltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!