Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a jővőben még újra összejövünk?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk barátommal. A szakítás oka nem az érzelmek elvesztése volt egyikőnk felől sem, hanem mert a fiú gyerekes volt. Folyamatosan az exeimen lovagolt, hogy milyen volt vele a petting stb, annyira, hogy ebből hatalmas probléma lett, nagyon féltékeny lett, én hiába próbáltam neki magyarázni, hogy az a múltban volt, mintha a falnak beszélnék. Nem bírta elfelejteni, ez az egy vitánk volt ami megoldatlan maradt, hiába próbáltuk fixálni ő nem bírja elfelejteni. Így hát kénytelen voltam vele szakítani, és azt mondtam amíg fel nem nő egy kapcsolatra addig ez se folytatható. Nagyon fáj nekem is, én tényleg úgy érzem, hogy ő benne az igazit találtam meg és úgy gondolom őt senki se pótólhatja, még ha ilyen is volt.Ezenkívül nem voltak problémáink, mindennapomat feldobta, boldog és egészséges kapcsolatunk volt.2020. dec. 8. 18:15
1/4 anonim válasza:
Aki féltékeny a múltadra és képtelen tudomásul venni, hogy más is volt már az életedben rajta kívül, az nem az igazi, hidd el. Ez birtoklási vágy, ami nem egészséges.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem
2020. dec. 13. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!