Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak ha van egy fiu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha van egy fiu akinek tetszek és terveztük is hogy összejövünk de én meggondoltam magam?

Figyelt kérdés
Szoval ez a fiu egy évvel kissebb nálam de ilyen téren sokkal tapasztaltabb mint én. Mar mondta is hogy szeret es tényleg látszik/hallatszik rajta hogy így is van. És mar tervezgettük hogy a talinal majd megcsokol meg ott kell eldöntenem hogy akarom e ezt az egészet. Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, en is tökre akartam de ma valahogy rájöttemhogy nagyon nem akarom ezt. És jofej gyerek és nagyon értékes de nekem nem jönbe és ezt én igy nem tudnám csinálni.Viszont bunko se akarok lenni, nem akarom össze törni a szivét..

2019. aug. 23. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló szituációban volt részem nekem is...

Mond el neki az igazat... q.vára fog neki fájni, de jobb előbb, mint később

Reménykedj hogy megérti elsőre a dolgot...

2019. aug. 23. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Hat jo...

És köszönöm :)

2019. aug. 23. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb ugyanígy voltam a te helyedben. Én az első tali után elmondtam, hogy bármennyire is akarok/akartam, de nem érzek iránta semmit sem. Fájt neki de megértette.
2019. aug. 23. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy miért kell előre megbeszélni, hogy meg fog csókolni, teljesen elveszi az egésznek a varázsát.
2019. aug. 23. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:

3. Valószínüleg az lesz. Köszi:)

4. Igazabol ez szerintem is igy van...de mint kiderult szerinte nem🤷‍♀️

2019. aug. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!