Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az ok a szakitasra?
Figyelt kérdés
Ti minel szakitanatok mar? Lehet az barmi, csak kivancsisagbol kerdezem.2020. dec. 2. 21:44
1/3 anonim válasza:
Ha megenné a kedvenc aranyhalamat.
2/3 anonim válasza:
Elhidegülne, nem lehetne megbeszélni vele a problémákat, folyamatosan kritizálna, egyre többször beszélgetne ismeretlen nőkkel/több időt töltene velük, ha megcsalna, megütne, eltiltana dolgoktól vagy emberektől, folyamatosan pletykálna rólam, soha nem támogatna vagy nem romantikázna velem, ha csak egy kalandként tekintene rám, ha nem bízna bennem... Lehetne még folytatni.
3/3 anonim válasza:
Nők számára, ha elmúltak az érzéseik, ha nem érzik, hogy kívánják őket, ha túl tökéletes minden a kapcsolatukban és el kell ezért b*szniuk, ha még nem szórakozták ki magukat idegenekkel, ha még csak az első szerelmüknél tartanak, ha megkívánnak valakit random, ha elfogyott a pénz, kíváncsiságból, stb. És ezek igazi "okok", nem én találtam ki őket, hanem konkrétan hallottam róluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!