Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha nem vállal fel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem vállal fel a párom?

Figyelt kérdés
A “barátnőm” nem akar felvállalni a családja és a barátai előtt, de sajnos én nagyon szerelemes vagyok belé és nem akarom elveszíteni.

2020. dec. 2. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem tudnak??? A te szüleid sem? Komolyan, harapófogóval kell kirángatni belőled minden infót...
2020. dec. 3. 14:56
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy troll :D
2020. dec. 3. 15:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Nem mondom el én se, mert előbb utóbb úgy is rájönne és akkor valószínű dobna emiatt meg azzal nem lennék előrébb, az én szüleim valószínűleg támogatnák a dolgot azt viszont nem tudom ,hogy az ő szülei igen vagy nem van egy olyan sejtésem, hogy ilyesmi is lehet a dologban. Kedvelnek a szülei, de nem tudom, hogy mennyire fogadnának el. Azt mondta őt a külsőségek nem érdeklikés a szüleit sem így ismerem viszont van anyagi különbség is az ő javukra.
2020. dec. 3. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor hogy várod el, hogy segítsünk?
2020. dec. 3. 15:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Tanácstalan vagyok, mert hosszú idő után végre úgy érzem találtam egy olyan lányt akit kerestem. Arra lennék kiváncsi ti mit tennétek a helyemben. Folytatnátok így, esetleg megpróbálnátok valahogy meggyőzni vagy elfelejtenétek inkább.
2020. dec. 3. 15:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Én most ugyanolyan helyzetben vagyok, mint a lány. A szüleim ismerik a barátom szüleit, mégse szeretném még elmondani nekik, egyszerűen nem állok rá készen, hogy elmeséljem nekik a kapcsolatunkat. Még egy kicsit tartogatom magunknak :)

2020. dec. 3. 15:24
 17/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolótól kérdezném. Te úgy érzed, hogy elfogsz jutni arra a szintre, hogy felvállald a dolgot?
2020. dec. 3. 15:44
 18/20 anonim válasza:
100%
Én szerelmi ügyből kifolyólag kerültem pszichiátriára és azóta természetesen mindenki tud róla a rohadt pszichiáter miatt. Én se mondanám el, ha lenne valakim, mert utána ez érdekelne mindenkit, hogy jajj most meg van valakim. Szóval néha van rá ok.
2020. dec. 3. 19:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

#17 persze, biztos vagyok benne, de 2 ok lebeg a szemem előtt, amiért még várok:

- még megtartom izgalmas titoknak, hogy csak mi tudjuk, így nem fognak kérdezősködni, ítélkezni a kaocsolatunk felett

- ha most teszek egy nagy bejelentést, azonban mégsem jönne össze, és szakítanánk, nem terhelem őket felesleges infóval

2020. dec. 3. 21:42
 20/20 anonim válasza:
100%

Szerintem

-fél (mert ez az első párkapcsolata)

-nem szeret igazán (sajnálom)

-nem tudja hogy mondja el másoknak (velem ilyen már előfordult)

2020. dec. 13. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!