Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van olyan hogy valaki csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki csak azért megy el randizni a másikkal hogy elfelejtsen valakit? És órákra eltűnik?

Figyelt kérdés
Éveket voltunk együtt, én úgy ereztem kihűlt a kapcsolat nyár végén mondtam és mondogattuk egymásnak h vége van és o nem hitte el, én talalkoztam massal, és o nem tőlem tudta meg október elején de mar nem voltunk együtt. O nagyon megzuhant ott,pedig szamomra nem jelentett semmit. És az utóbbi hetekben próbáltam bizonyitgatni, nagyon sokat veszekedtunk meg minden de az elmúlt két hétben nagyon nagyon nagyon sokat veszekedtem vele, mert újra akartam kezdeni. 2 hete azt mondta meg h szeret, és hiányzom neki és el is hívott talalkozni csokoloztunk minden. Erre multhet előtti hétvégén egy buliba megismert egy lányt aki beszélgetett vele és azóta vele beszelgetett de 4 napja átjött h beszéljük meg de azt mondta nem all készen meg h csak meg jobban bantanank egymast de lefekudtunk. Erre vasárnap is és tegnap is találkozott a lannyal és nem vallotta be előtte és azt mondta h nem akar tőle se komolyat se h a r*b@nc@ legyen meg h nem akarja senkivel az elejéről kezdeni. Majd beszeltem vele és bevallotta h mindkét nap csokoloztak, de szerinte nem lesz belőle komoly meg h nem érezte azt csóknal mint velem legalább is ezt én kérdeztem és o ezt mondta meg h a csaj nem tud csokolni. Az elmúlt 2 hetben tenyleg csak veszekedtem vele és mondta h beszélt volna velem csak nem akart vitat. Vissza fog meg jonni? Megbánja? A másik h tegnap miután megtudtam utána este elkezdtünk vitatkozni üzenetben és o kezdte és sok mindent irt, nem veszekedett volna velem ha nem erdekelnem nem? Nem beszélek azóta vele most is órák ota nem elérhető bár nem nagyon figyelem. Privatban mondok meg részleteket ha kell..
2020. dec. 1. 18:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Beleszerethetett 9 nap alatt?
2020. dec. 1. 18:41
 2/11 anonim ***** válasza:

van

akár 9 perc alatt is

2020. dec. 1. 18:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Mi?
2020. dec. 1. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A saját kérdésedet esetleg el tudod olvasni?
2020. dec. 1. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyit veszekedtek, akkor minek...?

Egyébként igen, van olyan, hogy csak azért megy randizni valakivel, hogy elfelejtsen valakit, de olyan is lehet, hogy 1-2 nap alatt beleszeret, ha nagyon megfogja. Viszont egy biztos: te sokkal jobban ismered őt nálunk!

2020. dec. 1. 18:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez előtt 2 évig nem találkozott és nem beszélt más lannyal. Főleg h nem első találkozásánál csók. Én voltam neki az első baratnoje, mindenben az első. Sosem csajozott. Nem vallott ra.
2020. dec. 1. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem csoda, hogy kitört ebből a ,,burokból”, amiben volt két évig. Nem a csajozásra értem azt nyilván nem csináljuk kapcsolatban, de mondjuk egy baráti beszélgetés...
2020. dec. 1. 19:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor beleszerethetett ennyi idő alatt?
2020. dec. 2. 04:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, de egyáltalán nem biztos!
2020. dec. 2. 09:35
 10/11 A kérdező kommentje:
19-ek vagyunk mindketten. 14 nappal ezelőtt meg nekem mondta hogy szeret és keresett meg beszelni akart velem és meg a képem is a pénztárcájában volt(nemrég rakhatta bele mert nem voltam ott). És mégis 9 nap alatt beleszerethet? Nem úgy van hogy ami gyorsan jön gyorsan is megy?
2020. dec. 2. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!