Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot adjak a barátomnak karácsonyra, akivel már 3 éve vagyok együtt?
Ahogy már fent is írtam, most lesz decemberben, hogy 3 éve vagyunk együtt a barátommal, de abszolút nem tudom, hogy mit adjak neki ajándékba.
19 éves. Szereti a videojátékokat, a matematikát, fizikát. Nem szeret olvasni.
Már minden felé kütyüt megvett magának, úgyhogy azok ki vannak lőve. Elsősorban inkább valami kreatív dolgot gondoltam neki, de nem tudom, hogy mi lenne igazán fiús/férfias a számára.
Bármilyen ötletet elfogadok, nem zárok ki semmit. Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
19/L
Én kézzel készítek neki ajándékot. Akár csinálhatnál neki egy kis képeslapot vagy kézi készítésű könyvecskét (nem olyan nehéz a lapokat összevarrni, rengeteg tutorial videó van róla) a közös emlékeitekkel és élményeitekkel :) Saját kis társast is tervezhetsz, ha van elég időd :)
Vagy akár használati tárgyat is vehetsz neki, abból sosem árt. Gondolok én például higiéniás eszközökre (borotva, dezodor-deo ajándékcsomag...stb).
Ha együtt töltitek az egész napot, akkor akár főzhetnél neki valamit és akkor egy romantikus vacsorát ajándékoznál. Vagy süss neki akár mézeskalácsot és kidekorálhatod személyes üzenetekkel.
Én tavaly karácsonyra egy aranyos kicsi befőttesüvegbe írtam cetlikre a tulajdonságait, amiért szeretem, közös kedvenc emlékeket és mivel szereti a költészetet, így idézeteket. Kidekoráltam kicsit a befőttesüveget és nagyon örült neki. Mellé kísérőnek egy saját késztésű képeslapot adtam. Odáig van érte mai napig és kint van a polcán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!