Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot adjak a barátomnak karácsonyra, akivel már 3 éve vagyok együtt?
Ahogy már fent is írtam, most lesz decemberben, hogy 3 éve vagyunk együtt a barátommal, de abszolút nem tudom, hogy mit adjak neki ajándékba.
19 éves. Szereti a videojátékokat, a matematikát, fizikát. Nem szeret olvasni.
Már minden felé kütyüt megvett magának, úgyhogy azok ki vannak lőve. Elsősorban inkább valami kreatív dolgot gondoltam neki, de nem tudom, hogy mi lenne igazán fiús/férfias a számára.
Bármilyen ötletet elfogadok, nem zárok ki semmit. Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
19/L
Vagy csinálj neki egyedi pólót, vagy valamit.
Akár adhatsz neki perverz ajándékot is...
Vagy ha tudsz rajzolni festeni akkor rajzold, fesd le.
Na ilyen póló, bögre meg hasonlo szarsàgokat hanyagold.
Inkàbb ne adj semmit, mint porfogot.
Vedd meg a kedvenc parfümjét, vagy vegyél horgászutalvànyt, vagy egy ruhaboltba ajandémutvànyt, vagy egy mozijegyet.
Csinálj egy handmade szappant, vagy süss egy Mézeskalàcs h hàzikot, vagy beszélj vele és inkább ketten dobjatok össze egy olcsóbb helyre egy hétvégét, akár csak 1 éjszakàra vagy csak 1 reggeltől estig kiràndulàsra.
Kár hogy kB minden turisztikai hely zárva tart. Amúgy jó ötlet lenne a kirándulás vagy hotelezés..
A póló szerintem jó ötlet, esetleg valami puzzle (a kedvenc akarmilyerol) ami képnek is jó a falra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!