Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A párommal 1,5 éve együtt vagyunk, nem feküdtünk még le egymással. Mind a ketten szűzek vagyunk. Szóba jött a dolog, azonban ő óvszerrel nem szeretne védekezni, jobban preferálná ha fogamzásgátlót szedném. Úgy érzem, hogy ez addig nem fog megtörténni amíg nem megyek el nőgyógyászhoz és szedek gyógyszert. Kicsit kellemetlenül érzem magam, hogy talán nem annyira vágyik rám, vagy nem is tudom mindenféle kérdés kavarog bennem és nem tudom hova tenni, hogy ez őt ennyire visszataszítja és inkább addig nem lesz velem. Én vágyom az együttlétre, hiszen nagyon szeretem és ennyi idő után mégiscsak hiányzik a kapcsolatunkból. Ezt ő is tudja.
2020. nov. 16. 02:51
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Nem szeretné gumival...

Döntsd el megteszel-e ennyit érte vagy nem. Ugyan így ő is. Párkapcsolat lemondásokkal is jár.

2020. nov. 16. 02:59
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Én biztos nem szednék olyan sz@rt. Ezt a barátom is tudja és elfogadja. Pedig megnyugtatná ha szednék.

Mondjuk neki nem kell gumi.

Az elején gumival csináltuk, és szedtem fogamzás gátlót(más okok miatt) aztán elmaradt a gumi csak megszakítás volt. És idővel a gyógyszer is elmaradt mivel már inkább hogy elleneztem. Maradt a megszakítás ami nagy hülyeség mert attol is lehet teherbe esni, de én pont az vagyok aki attól nem. (Tudom mert már évek óta így megy)

Ezt csak azért írtam le hogy ne álljatok belém.

Szóval én inkább csinálnám gumival mint hogy szedjek gyógyszert.

Ha Szűz akkor nem értem, hogy miért ellenzi ennyire a gumit.

2020. nov. 16. 07:31
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha nemtudja elfogadni, akkor dobd ki.
2020. nov. 16. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi, de ha szűz tehát még nem próbálta senkivel, gumival, akk honnan tudja, hogy nem szereti?
2020. nov. 16. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

A gumiba öltözteti a "büszkeségét" és a markának nem felel meg, akkor küldd el. Fontosabb a Te tablettamentes életed, mint az ő idegenkedése a gumitó.

Egyre nagyon figyelmeztetlek: mielőtt lefeküsztök, a legelején kösd ki, hogy ha most netán beleegyezik a gumiba, ami által a kapcsolatotok elmélyül, megerősödik, aztán egyszer csak előáll, hogy mégsem érez semmit a gumi miatt, ezért megkér, hogy kezdd el a bogyókat, akkor bele se kezdjetek.

Férfiként tudom, hogy sok férfi nem érzi át a szex gyönyöreit gumival, de ezért ne a nő legyen az áldozat, ha a nő meg nem akar bogyókat szedni. Maradjatok barátok, de együtt ne szexeljetek. Vegyétek úgy, mintha más nagyon lényeges dolog miatt nem illenétek össze. Ennek is szakítás a vége!

Ffi.

2020. nov. 16. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A gumi biztonság érzetet ad, én annélkül nem tudok ellazulni, persze kicsit kényelmetlen, de késlelteti a magömlést.
2020. nov. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!