Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Nagyon helyes srác, az elején jól elvoltunk, beszélgettünk, és úgy éreztem, hogy tényleg szeret. Két napja, mikor nála voltam azt mondta, hogy a nő a világ legbutább, és legveszélyesebb teremtménye. Én megkérdeztem, hogy mégis miért mondja ezt, miből gondolja ezt? Mire egyből azt mondta, hogy feminista vagyok. (Csak mert megvédtem magam, meg a nőket általában) Soha semmi rosszat nem mondtam neki. Azóta mindig mikor kedves próbálok lenni, vagy közeledni akarok, mindig lekoptat. Mit kéne csinálnom? Úgy érzem, már nincs meg a vonzalom, nagyon leírta magát előttem.

16/L

17/F

2020. okt. 29. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, így akarja ellenszenvessé tenni magát előtted. Mert ő gyáva a szakításhoz.
2020. okt. 29. 10:39
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
fiúk....
2020. okt. 29. 10:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkoztam... akkor mit tegyek? Szakítsak vele? Már elmúlt a vonzalom, de azért padlóra dobna.
2020. okt. 29. 10:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Elmúlt a vonzalom de azért padlóra dobna"

Akkor nem múlt el teljesen.

2020. okt. 29. 10:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem... nem múlt el teljesen.

De nekem gyanús, hogy viszonya van valaki mással. Állandóan telefonálgat, és ilyenkor mindig elvonul.

2020. okt. 29. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

"a nő a világ legbutább, és legveszélyesebb teremtménye"

Igaza volt

2020. okt. 29. 11:05
 7/11 anonim ***** válasza:
3%

,,A nő a világ legbutább, és legveszélyesebb teremtménye.”

Tulajdonképpen azt mondta, hogy nagyon buta és veszélyes vagy...ráadásul távolságtartó is. Miért nem hajítottad még ki?

2020. okt. 29. 11:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom... sajnálom. Vagy őt vagy magamat. Azért hiányozna, bár nem tudom miért.

2020. okt. 29. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

Hiányozna? Ezek után?

Rugd ki mint macskát szarni.

2020. okt. 29. 11:28
 10/11 October15 ***** válasza:
87%

9.: Ezek után? Mert volt 1 idióta mondata és mert nem mellette telefonál? :D Ebből mégis hogy következik bármi is?

Kérdező: Beszélj vele. Kérdezd meg hogy mégis mi történt, mert simán lehet hogy nem rád célzott azzal a mondattal hanem valaki másra [nem szeretőre XD] az ellenkezésedet meg úgy vette, hogy ha el is mondaná mire értette akkor is az adott személyt védenéd. Ami nyilván egy rohadt nagy félreértése a reakciódnak de nem lehetetlen.

Amúgy az miért szitokszó, hogy feminista? :D Vagy ezt most hogy kellene értelmeznem? 2 év utánj öttél rá, hogy Dúró Dórára gerjed és naphosszatt feminista írók munkáit darálja vagy mi? :D

2020. okt. 29. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!