Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Nagyon helyes srác, az elején jól elvoltunk, beszélgettünk, és úgy éreztem, hogy tényleg szeret. Két napja, mikor nála voltam azt mondta, hogy a nő a világ legbutább, és legveszélyesebb teremtménye. Én megkérdeztem, hogy mégis miért mondja ezt, miből gondolja ezt? Mire egyből azt mondta, hogy feminista vagyok. (Csak mert megvédtem magam, meg a nőket általában) Soha semmi rosszat nem mondtam neki. Azóta mindig mikor kedves próbálok lenni, vagy közeledni akarok, mindig lekoptat. Mit kéne csinálnom? Úgy érzem, már nincs meg a vonzalom, nagyon leírta magát előttem.
16/L
17/F
"Elmúlt a vonzalom de azért padlóra dobna"
Akkor nem múlt el teljesen.
Nem... nem múlt el teljesen.
De nekem gyanús, hogy viszonya van valaki mással. Állandóan telefonálgat, és ilyenkor mindig elvonul.
"a nő a világ legbutább, és legveszélyesebb teremtménye"
Igaza volt
,,A nő a világ legbutább, és legveszélyesebb teremtménye.”
Tulajdonképpen azt mondta, hogy nagyon buta és veszélyes vagy...ráadásul távolságtartó is. Miért nem hajítottad még ki?
Nem tudom... sajnálom. Vagy őt vagy magamat. Azért hiányozna, bár nem tudom miért.
Hiányozna? Ezek után?
Rugd ki mint macskát szarni.
9.: Ezek után? Mert volt 1 idióta mondata és mert nem mellette telefonál? :D Ebből mégis hogy következik bármi is?
Kérdező: Beszélj vele. Kérdezd meg hogy mégis mi történt, mert simán lehet hogy nem rád célzott azzal a mondattal hanem valaki másra [nem szeretőre XD] az ellenkezésedet meg úgy vette, hogy ha el is mondaná mire értette akkor is az adott személyt védenéd. Ami nyilván egy rohadt nagy félreértése a reakciódnak de nem lehetetlen.
Amúgy az miért szitokszó, hogy feminista? :D Vagy ezt most hogy kellene értelmeznem? 2 év utánj öttél rá, hogy Dúró Dórára gerjed és naphosszatt feminista írók munkáit darálja vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!