Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért mondta barátnőm azt,hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta barátnőm azt,hogy én nem érem el még a 168 cm sem?

Figyelt kérdés

Tény nem vagyok magas meg semmi, de akkor is ilyen 171-2 vagyok, ő ilyen 154 kb. ,de akkor miért mondhatta ezt ?

Kissé rosszul esett,hogy így “lenéz” vagy nem is tudom, meg többször elmondja,hogy alacsony vagyok ,de legalább neki teremtett az élet :/

Ezek is egy kicsit rosszul esnek,akárhogy nézzük, nőni már nem fogok szóval nekem már mindegy :(

Másnak is szokta mondani a barátnője ?

2020. nov. 14. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Azt mondod 171 vagy, o 168-at mondott...ha nem tudja pontosan mennyi vagy akkor azert valljuk be latasra eleg jol tippelt. 3 centi az lofasz, mit vagy ezen kiakadva? Ha meg tudja mennyi vagy, biztos viccbol tulzott egy kicsit.
2020. nov. 14. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy alacsony embernek általában olyan 20-25 cm-es (afelett tényleg csődöt mondhat) különbségig elég jó tud lenni a szemmértéke. Magamon és a hasonló méretű “sorstársaimon” is tapasztaltam, jókat röhögtünk, mikor a 170 centis srác kamuzta a min. 175-öt, volt, hogy többet is. Egyszerűen imádtak 5 cm pluszt behazudni, netán többet is, csak nem értem, miért, mert egy náluk fejjel kisebb csajnak mindegy, hogy 170 vagy 175 (tudom, itt a gyíkon nem az, de szerencsére a való világ kicsit más), a hasonló magasságú meg rögtön le fogja vágni, mi a szitu.

Kérdező, te sem vergődnél ezen ennyire, ha csak 3 cm tévedésről lenne szó, ami majdnem láthatatlan. Bizonyára van az 5-6 is, itt meg önigazolást keresel (úgy, hogy senki nem fog téged lemérni). Ha a lány 154, akkor bizony tudhat különbséget tenni egy 166-167 (ami 13-14 cm) és egy 172 cm-es (18 centivel magasabb) ember közt, utóbbi egy fejnyi különbség már.

A semmiből csinálsz problémát ahelyett, hogy örülnél, hogy barátnőd van, akinek ráadásul kifejezetten az a tulajdonságod tetszik, ami miatt a lúzerek a legjobban sírnak itt, hogy az az akadálya, amiért nincs partnerük.

2020. nov. 14. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Az én barátnőm törpeg*cinek hív néha, mikor mérged, de imádjuk egymást és engen nem zavar. A gyártóknál tud reklamálni. Én 171, Ő 175 centi magas.

De hogy kicsit helyreálljon az önbecsülésed:

- Michael J. Fox (Marty McFly - Vissza A Jövőbe) 163 cm

- Bruno Mars 165 cm

- Diego Maradina 165 cm

- Al Pacino 167 cm

- Orbán Viktor 168 cm

- Jason Starham 168 cm

- George Lucas (a Star Wars rendezője)

- Vladimir Putyin 169 cm

- Lionel Messi 169 cm

- Peter Falk (Colombo hadnagy)

- Robert Downey Jr. (Vasember) 170 cm

- Daniel Radcliffe (Harry Potter) 170 cm

- Tom Cruise 170 cm

Néhány itthoni példa:

- Vadon Jani 165 cm

- Stohl András 168 cm

- Rácz Jenő és Sárközi Ákos Michelin Csillagos séfek kb. 170 cm magasak.

Más:

Cameron Diaz 175, Nicole Kidman 180, Maria Sharapova 187 cm. Nekik mind alacsonyabb párjuk van/volt és fullos nők (voltak valaha 😅)

Emellett az alacsony férfiak általában magabiztosabbak, megnyerőbb a személyiségük és emiatt a ranglétrán is magasabb poziciókban dolgoznak. Nem véletlen, hogy a nagyfőnökök jó része egy kis görcs. :D

Fel a fejjel!

24F

2020. nov. 14. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Én sem mondom meg, hogy a barátom 171-4 körül mondta, én viszont 165-6 nak saccoltam. Ugyanis görnyedten jár...

De az szerintem aranyos, hogy azt mondta hogy alacsony vagy de neki teremtett az élet.

2020. nov. 14. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Jóból kicsit adnak. Szóval nyugi! 💕
2020. nov. 14. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
A srác akivel nekem most alakulgat valami velem egymagas, ami kicsit zavar. Exem magasabb volt nálam és azt akkor nagyon szerettem, de nyilván nem ezen múlik a párválasztás meg az hogy beleszeretek-e a srácba. Ha együtt leszek vele akkor már nem fog zavarni és nem fogom mondogatni neki mert csak rosszul érezné magát. Beszélj te is a barátnőddel hogy ez neked rosszul esik :/
2020. nov. 14. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Na álljá meg picit George Lucas akkor hány centi?
2020. nov. 24. 04:27
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es!

George Lucas 168, Colombo 170, ezek lemaradtak, bocsánat, 3-as voltam!

2020. nov. 24. 08:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm igy már értem.
2020. nov. 26. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!