Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted gaz ha a csavo alacsonyabb a csajnal?
Figyelt kérdés
14 éves a csajszi a srác pedig 20 a csajszi 170 cm a csávó 163:/2020. nov. 5. 11:12
11/25 anonim válasza:
Ha te pedig nem tudod megindokolni a válaszod, sem pedig helyesen írni, akkor én nem tévedtem abban, hogy egy kisgyerek vagy. :) egyébként meg, semmi olyat nem írtál, amire érdemben bármit is lehetne reflektálni, ellenben te még mindig képtelen vagy megválaszolni egy egyszerű kérdést.
12/25 anonim válasza:
Inkább az gáz hogy 14 éves lány és 20 éves férfi.
13/25 anonim válasza:
Helyes írásról véleményt alkotni egy anonim oldalon a gyerekes ellenben, hogy mindig bele állsz vitatkozni adja meg az igazam. Te nem szeretnél rám cáfolni csak vitatkozni ahogy azt el is kezdted. Tovább tart őszi szünet, úgy látom.
14/25 anonim válasza:
#13 nem az vagyok, aki neked írt, viszont te is vitatkozol.. Ugyanúgy reagálsz rá. 😂
15/25 anonim válasza:
Nem, inkább a korkülönbség a gáz ebben az esetben. Egy 20 éves mi a fenét akar egy kislánytól?
16/25 A kérdező kommentje:
Senki nem kérdezte,hogy a korkulonbsegrol mi a velemenyetek mert arrol nagyon nem izgat,hogy mit gondoltok,szeretjuk egymast es egyelore meg mukodik a kapcsolatunk
2020. nov. 5. 15:08
17/25 anonim válasza:
Hűha neked izgatnak a kislányok.
Sztem pedofil vagy
18/25 anonim válasza:
Ha szeretik egymást, akkor ne érdekelje ez őket.
19/25 anonim válasza:
*mármint az ne érdekelje, hogy a leány magasabb.
20/25 A kérdező kommentje:
"Nekem izgatnak a kislanyok"
En vagyok a csajxd
2020. nov. 5. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!