Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon fel tud nőni valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fel tud nőni valaki melletted?

Figyelt kérdés
több mint fél éve van egy barátnőm, aki nagyon gyerekesen viselkedik, én pedig elég komoly embernek tartom magam. Sokszor nagyon idegesít az állandó hiszti, hogy úgy kezel, beszél velem mint a barátaival. Mindig mikor beszélgetünk valami komoly témáról csak röhög és poént csinál belőle, szex közben is ki nevet ha olyan arcot vágok ami mutatja, hogy vágyom rá, élvezem a szexet, mert szerinte az vicces. Minden kis apróságra azt hiszi már nem szeretem (pl. Nem rakok annyi röhögős emojit, vagy szivet az üzenet végére) ki fogja ezt nőni? Fel fog végre nőni? Vagy legyek ki tartó mellette és segítsek neki fejlődni? Vagy csak hagyjam, szakitsk vele és keressek egy új kapcsolatot?

2020. okt. 29. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Te hány éves vagy, ő hány éves, mióta vagytok együtt?

Mert ha te vagy 16 ő meg 14 akkor kifogja (elöbb vagy utóbb).

De ha 20on évesek akkor nem valószínű.

Ui. Ha már úgy érzed neked ez az egész csak teher, nyűg akkor nyugodtan beszéld meg vele, hogy ez neked nem fog menni.

2020. okt. 29. 17:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Mindd a ketten 16 évesek vagyunk

Ui:. Köszi a válaszod

2020. okt. 29. 20:13
 3/3 Lil_Peep_Fan válasza:
Nagyon komolytalan szerintem ez nem anyira jó dolog de figyelj ha érzed rajta a szeretett akkor szerintem nem kérdes hogy kiálsz mellete feltéve ha te is szereted őt ha meg nem érzed rajta, dobd ki a ^-^!
2020. nov. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!