Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire vagyunk furak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyunk furak?

Figyelt kérdés

A barátommal egymás előtt szoktunk böfögni, néha az utcán is.

Az egyik kedvenc témánk a Biblia elsarkítása, többször néztek rá vissza ránk az utcán.

Tegnap majdnem kiszívta a nyelvem a helyéről.

Szoktunk az óvásorban sajtburgert enni, meg múltkor annyira nevettünk a kfc-ben, hogy szegény majdnem behányt.

Ha majd összeházasodunk, lesznek buddhista nyulaink –szigorúak kettő, fehérek és lányok.

Ezen kívül néha beszélünk direkt magyaros angolul, és a múltkor megnyalta az arcom. Mondjuk azt én is szoktam neki.

De nagyon nagyon szeretjük egymást, és mások szerint is nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk. Már egy éve.

Most akkor szerintetek ez baj?

2020. okt. 23. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Csak akkor baj valami, ha legalább az egyik felet zavarja. Egymásnak kell megfelelni, nem a társadalmi elvárásoknak.
2020. okt. 23. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha szeretitek egymást, akkor semmi baj nincsen :)
2020. okt. 23. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Nektek kell hogy jó legyen. Nem másnak.
2020. okt. 23. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
troll kérdés
2020. okt. 23. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek az elsővel. Örülj neki hogy egy ilyen jó kapcsolatod van, ami nagyon különleges és egyedi. Sokan ilyenre vágynak, úgyhogy ne szégyelld. Lehet kicsit furák vagytok de legalább megtaláltátok egymást és szerelmesek vagytok. Őszintén irigyellek titeket (két napja dobott "életem szerelme"), és kívánom hogy sokáig együtt legyetek

17/L

2020. okt. 23. 21:54
 6/9 A kérdező kommentje:

#4 nem, nem troll kérdés.

#5 őszintén sajnálom, de ne aggód meg fogod találni az igazi életed szeremét ;)

2020. okt. 23. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Tipikus tini fellángolás :)
2020. okt. 24. 03:02
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Az eddigi válaszok zöme pozitív, az enyém nem lesz az. Hogyha csak az a cél, hogy ti ketten jól érezzétek magatokat, akkor nagyon jó. Viszont azért mert ti ketten jól érzitek magatokat, még lehettek nagyon hülyék is. Ti speciel azok vagytok, boldog hülyék. Nem vallási okokból, viszont a buddhista nyulak, a Biblia kisarkítása, szerintem nagyon gáz. Azért, mert mások hitét kinevetni, elég barom dolog. Az utcán böfögés, meg baromi gáz dolog. Persze lehettek együtt boldogok. Csak akkor ez ilyen hülye vagyok, viszont nem érdekel ha annak néznek kapcsolat lesz. Persze, ne a másikkal foglalkozzunk elsősorban, hanem magunkkal, viszont a hülyeségnek én nem tudok tapsikolni, bocs. Lehet normálisan is jó kapcsolatban lenni.
2020. okt. 24. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem a boldogságról nem az ugrik be, hogy megkérdezem erről az emberek véleményét gyakorin.
2020. okt. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!