Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyunk furak?
A barátommal egymás előtt szoktunk böfögni, néha az utcán is.
Az egyik kedvenc témánk a Biblia elsarkítása, többször néztek rá vissza ránk az utcán.
Tegnap majdnem kiszívta a nyelvem a helyéről.
Szoktunk az óvásorban sajtburgert enni, meg múltkor annyira nevettünk a kfc-ben, hogy szegény majdnem behányt.
Ha majd összeházasodunk, lesznek buddhista nyulaink –szigorúak kettő, fehérek és lányok.
Ezen kívül néha beszélünk direkt magyaros angolul, és a múltkor megnyalta az arcom. Mondjuk azt én is szoktam neki.
De nagyon nagyon szeretjük egymást, és mások szerint is nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk. Már egy éve.
Most akkor szerintetek ez baj?
Egyetértek az elsővel. Örülj neki hogy egy ilyen jó kapcsolatod van, ami nagyon különleges és egyedi. Sokan ilyenre vágynak, úgyhogy ne szégyelld. Lehet kicsit furák vagytok de legalább megtaláltátok egymást és szerelmesek vagytok. Őszintén irigyellek titeket (két napja dobott "életem szerelme"), és kívánom hogy sokáig együtt legyetek
17/L
#4 nem, nem troll kérdés.
#5 őszintén sajnálom, de ne aggód meg fogod találni az igazi életed szeremét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!