Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Leszbikus/ bisex lányok ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/ bisex lányok ti mennyire vagytok elfogadóak? Ez szerintetek mennyire rossz vagy gáz?

Figyelt kérdés

17 éves és még szűz vagyok :/

Azért érdekelne mert olvastam pár helyen, hogy nem nagyon kedvelik az olyan leszbukisokat akik még nem voltak fiúval vagyis furának tartják. De mi van ha én nem szeretnék fiúval lefeküdni? Csak félek attól, hogy a barátnőm majd mit szól ehez.

2020. okt. 22. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Ha leszbikus vagy akkor minek feküdnél le pasival?

Nem értelek...

Leszbikusként egyáltalán nem érzek vonzalmat pasik iránt

2020. okt. 22. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki írta ezt, de hülyeség. Ha valaki leszbikus alapból miért kéne fiúval lefeküdnie? Emelkett ha valaki téged emiatt ítél el, szard le, és hagyd a francba. :)

Nekem voltak fiúim de egyikkel se élveztem annyira.

2020. okt. 22. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bi vagyok, de eddig csak lánnyal voltam együtt. Nem volt baj egyikőjüknek sem, hogy nem voltam még fiúval.
2020. okt. 22. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most megnyugodtamn,hogy nem én vagyok az egyetlen^^
2020. okt. 22. 21:16
 5/5 anonim válasza:

Ezt maximum a kanos pasik nem kedvelik.

A leszbik inkabb azzal eliteloek akik voltak pasival, esetleg hosszabb kapcsolatuk volt veluk. De itt sem veszes az ellentet, tobbseg ezzel is elfogado.

2020. okt. 23. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!