Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez csak szerintem gaz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem gaz?

Figyelt kérdés

1honapja vagyok egyutt egy sraccal es heti kb 1szer ha

elmegyunk vhova randizni. A tobbi alkalommal csak gimibe talalkozunk mert szabadidejeben altalaban haverjaival megy bulizni. Engem nem az zavar h megy mert egyszer fiatal es nem akarom korlatozni hanem az h multkor a haverja elhivott magukkal 5 csajt akik vmi haverlanyok voltak es ennyi erovel h neha en miert nem fernek bele a tarsasagba.

2020. okt. 15. 22:33
 1/5 HappyHug válasza:
81%
Az ilyen fiúkkal le kell ülni beszélni. Ha igazán szeretne , akkor eleve nem menne el gyakran nélküled bulizni. Beszélj vele. Mond meg neki, hogy számodra ez fájdalmas, és jobb fiúkkal is lehetnel. Kérdezd meg miért nem visz el stb
2020. okt. 15. 23:06
 2/5 anonim válasza:
100%
Ez tényleg gáz. Kell olyan alkalom is amikor egyedül megy bulizni, nyilván nem kell mindig mindenhová együtt menni, de az se normális ha soha sehová. Én hagynám inkább.
2020. okt. 15. 23:22
 3/5 October15 ***** válasza:

Azért nem férsz bele a társaságba mert ők az ő haverjai, ahogy a csajok is az ő s a haverjai haverjai. :D Te viszont ezen a baráti körön kívül vagy, te a barátnője vagy és nincs semmi érintkezésed a baráti körével.

Tehát vagy az van, hogy az zavar, hogy más csajokkal [vagy akár a haverjaival, bocs de a lányok/nők hajlamosak erre is] tölti az idejét és hát ne adja isten de mi van ha... :D Vagy az ő baráti körét szeretnéd a te baráti körödnek tudni. Ami egy mocsok rossz ötlet ha és amennyiben korábban nem volt velük semmi kapcsolatod.

Te a barátnője vagy és nem a barátja. Más részről meg egy jól működő kapcsolat nem azt jelenti, hogy heti X órát együtt KELL lenni.

Amúgy szokj hozzá mert eléggé ritka az, hogy 2 ember pont ugyanannyi időt szeretne tölteni egymással, pont ugyanannyira szeretik egymást, pont ugyanannyira ragaszkodnak egymáshoz, pont ugyanúgy fejezik ki a szeretetüket stb. Amíg egy élhető sávon belül mozog a különbség addig valójában nincs probléma feltve, hogy valamelyik fél nem generál belőle problémát.

2020. okt. 16. 12:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyatalan nem. Nekem is megvan a sajat barati korom az osztalyban :D csak zavar hogy amikor irom neki h mondjuk en vegeztem a hazival es unatkozok fol nem ajanlana egyszer se h elmenyjek veluk vagy valami meg ilyen esetbe sem. :) meg sokszor volt mar hogy a programjainkat lemondta egy barati talalkozo miatt. Okes legyen csak eleg rossz erzes. Kicsit ilyen hatrebb allo szerepben erzem magam mintha en is csak egy random csaj lennek akivel neha log es ennyi :) lehet azert van mert meg csak 17 evesek vagyunk es majd megkomolyodik
2020. okt. 16. 13:34
 5/5 October15 ***** válasza:

Amiatt én nem aggódnék, hogy 2 tini kapcsolata tart addig, hogy megkomolyodjatok. :D Azért ennyire ne legyél naiv. :D

Lehet én vagyok a hülye de nem lehet mondjuk részben az a probléma forrása, hogy nem esper a csávó? :D Talán ha mondjuk nem azt mondanád neki, hogy kész vagy a házival és unatkozol hanem azt, hogy szeretnél vele menni... :D

A már meglévő programot [nem azért mert te a barátnője vagy hanem azért mert időrend :) ] lemondani mondjuk tényleg elég kretén dolog.

2020. okt. 17. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!