Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kéne tovább kozelednem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne tovább kozelednem a lány felé? (16f)

Figyelt kérdés
Eddig igazából nem nagyon akartam senkivel sem összejönni, viszont az egyik osztálytársam akivel már két éve ismerjük egymást eléggé bejön. Gyakran szoktunk beszélgetni, viszont nem tudom hogy közelednek felé jobban. Nem akarok túl nyomulos lenni
2020. okt. 12. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Sokat beszélgess vele és előbb ismerd meg mielőtt szerelmet vallanál neki. Legyél irdeklődéssel iránta és mindig legyél kedves és vicces is, a lányok szeretik ha egy srác megtudja őket nevettetni. Először érd el hogy nagyon jó barátságban legyetek és utána mond el neki mit érzel. Sok sikert!
2020. okt. 12. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz túl nyomulós lenni,akkor sehogy.

De gyengédebben is lehet jelezni az érzéseidet :)

Például beszélgess vele sokat, legyél udvarias, vicces és kedves vele, kísérd haza,vagy bárhova.. legyél a közelében a suliban, szünetekben

Aztán egyszer egyértelműen is mondanod kell a szándékodat💁🏻‍♀️mert manapság a lányok se értik a jelzéseket, ezért jobb lenne,ha mindenki egyértelműen lépne 🤷🏻‍♀️

2020. okt. 12. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Wow! Majdnem ugyanaz a válaszunk:)
2020. okt. 12. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Keresd vele a szemkontaktust
2020. okt. 12. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle mennyi az idő vagy bármi ilyesmit. A reakcióból kiderül minden.
2020. okt. 12. 22:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat, utolsót nem teljesen értem H mi derüljön ki és H egyáltalán ez mit segít... Sztem volt már rá példa H megkérdeztem tőle az időt
2020. okt. 12. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha megkérdezed az időt tőle,jegyezd meg pontosan,hogyan válaszolt,milyen reakciója volt. És mi lányok teljesen érteni fogjuk,hogyan is érez irántad,ha le bírod írni nekünk a válaszát.

Ahogy az a válaszoló írta, ebből könnyen kiderül, bejössz e neki :)

2020. okt. 13. 05:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem azért de már volt hogy megkérdeztem tőle az idot, a reakciója pedig az volt h elmondta az időt
2020. okt. 13. 06:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát igen, egy fiú csak ennyit vesz észre 🤔

Bocsi, nem volt jó ötlet,hogy te figyeld meg🙁

Egy lány rögtön leveszi az egészből,ha bejössz neki, de úgy látszik,te nem veszed a jeleket,ha vannak🤷🏻‍♀️

2020. okt. 13. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, elmondja az időt💁🏻‍♀️

Jó hogy hiszen ezt kérdezted tőle 🙂

De nem mindegy hogyan is válaszol,hogy viselkedik közben egy a gesztusai is elárulnak dolgokat😶

2020. okt. 13. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!