Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az tényleg ciki ha valaki 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg ciki ha valaki 17 évesen szűz ?

Figyelt kérdés
Elkezdtem randi egy sráccal és megkérdezte hogy hány fiúval voltam már és mondtm hogy szűz vagyok és ere meg azt mondta hogy nagyon ciki azhogy 17 évesn valaki szűz és ezt mondta hogy le kéne feküdjunk hogy veszisem el végre én meg nem érzem cikinek és azt mondtam neki hogy többet ne találkozunk nem ilünk egymáshoz szerintetek ?

2020. okt. 8. 18:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon jól tetted! Szintén szűz 23/F
2020. okt. 8. 19:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommentjét nektek hála biztos vagyok abban hogy jó döntés volt
2020. okt. 8. 22:54
 13/19 1Léna ***** válasza:
100%

Nem ciki!

A szüzességüket sokan valóban elvesztik, nem gondolják hogy az egy igazi drága kincs, amivel megajándékozni kell azt aki kiérdemli. Azt aki nem csak szex partner, hanem társ is akar lenni.

2020. okt. 9. 10:50
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

Te nagyon jól tetted, hogy nsm mentél bele a dologba!

Hidd el, inkább büszkeség, hogy még szűz vagy! Sajnos manapság egyre ritkább dolog ez, pont az olyan helyzetek miatt, mint amit te is leírtál.

Én 25 éves vagyok, a barátnőm most lesz 18 és még szűz. Direkt nem is nyúlok úgy hozzá, majd ha eljön az ideje.

U. I. :Több éves kapcsolatom volt előtte, tehát én nyilván már nem vagyok szűz.

Nagyon felmérgel mikor lányokat szexuális tárgyként kezelnek és álszentként próbálják elérni céljaikat...

2020. okt. 11. 08:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem, de az én koromban már kicsit cikibb

20F

2020. okt. 19. 16:58
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
21 évesen veszítettem el az elso komoly barátommal. Nem erzem cikinek. N
2020. okt. 19. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
35%

Lányoknál a szüzesség áldás, a fiúnál átok

2020. okt. 19. 21:52
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon jól döntöttél és sose érezd cikinek. Ehhez senkinek semmi köze csak neked hogy te mikor és kivel veszíted el. Hidd el nekem érdemes várni meg megbánnád ha nem úgy mennél bele hogy 100%ig biztos vagy benne. De ha továbbra is ilyen ügyesen és éretten gondolkozol biztosan minden a legjobb módon fog alakulni
2020. okt. 29. 01:00
 19/19 anonim ***** válasza:
66%
25 vagyok. Nem is csókolóztam.
2020. nov. 29. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!