Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Milyen programokat szerveztek a párotokkal?
Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 21:55
1/2 anonim válasza:
Hát én most jelenleg szingli vagyok, de régebben az akkori párommal gyakran jártunk el horgászni. Igen, nem a legromantikusabb program, de attól függ honnan nézzük. Csend van, élveztük és sokat segített nekem, ugyanis én nem tudtam horgászni.😅 Voltuk 1-2x állatkertben, az volt a legjobb program számomra a volt párommal. Moziban is párszor voltunk, de a házi mozi, amikor bekuckóztunk, az sokkal jobb volt. Nem nagyon szoktunk ezeken kívül máshova menni, mindketten inkább az otthon maradós típusúak voltunk.
2/2 anonim válasza:
Kirándulni, utazni, új dolgokat kipróbálni kettesben, és sokat beszélgetni, sétálni szoktunk.
Kajálás étteremben, együtt sütés/főzés, tánc kettesben, evezés, bowling, falmászás, egymást masszírozó a program, közös iszogatás.
Igazából ezek közül egy csomó mindent amúgy is szoktam csinálni, és a barátnőm ezekben mind partner.
A közös programoknak csak egymás kötelességei szabnak határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!