Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonynak hívni a barátnőt?
Amíg a barátnöt nem zavarja, addig elmegy, habár nagyon hülyén hangzik.
Én a barátomat az elsö alkalommal figyelmeztetném, hogy ezt ne tegye, a következö alkalommal viszont alaposan beégetném a haverjai/ismerösei elött valami hasonlóan kellemetlen névvel.
Nekem nem tetszik. Olyan mintha tök idős lennék aztán csak 19 vagyok.
Szerencsére mondjuk nem is hív így. Viszont szerintem nekem ez később sem fog tetszeni. Maximum, ha viccesen mondja egyszer-egyszer.
Meg meg ami ilyen, az az anyós/após. Hát ez sem szimpi...
Szerintem is nagyon cringe amikor valaki így hívja a barátnőjét.
Teljesen kivagyok attól is amikor fordított esetben lányok uramnak hívják a pasijuk.
Nekem nagyon irritáló.:D
#3 hogy máshogy mondjátok akkor az anyós/apóst?
Kérdésre válaszolva miért ne? Fényévekkel jobb mint a kiscicám, meg mókuskám...
5-ös: nálunk egyszerüen a keresztnevükön szólítjuk öket, sokkal normálisabb, mint anyós/apósnak nevezni.
Mellesleg ha engem nevezne a barátom/férjem "asszonynak", ettöl kezdve ö lenne a "gatyás papa".
Hidd el, háromnál többször nem kellene így szólítani, hogy abbahagyja a hülyeséget!
A nevükön, hogy máshogy szólítanám? Nem házasodtam össze vele, hogy a szüleit úgy hívjam. Meg úgy egyébként is van nevük.
8# ez nagyon tetszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!