Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lépjek?..
A barátommal lassan 7 hónapja vagyunk együtt de megfojt...
A viselkedéséről nem is beszélve.. hisztis és mindig faggat hogy miért nem írtam neki vissza 1-2 óráig.
Ezek az apró bakiai lassan mindennapossá váltak és úgy érzem nekem ez sok..
Ez azárt már nem normális.
Neked kell lépned.
Ezt a saját bizonytalansága miatt teszi mert nem bízik magában. Fél hogy elveszít. Egyébként annyi, hogy elé állsz és amit ide feltettél kérdést elmondod hogy sok és ez taszít megfojt.. lehet fokozni azzal hogy szedje össze magát ha sikerül vele maradsz ha nem akkor elhagyod aztán majd meglátjuk.
Egyébként egyik nőnek se tetszik az ha a másik hisztis főleg egy pasi ugy ott fogod hagyni mint a sicc magad miatt is.
Már megmondtam neki és ígért mindent de nem változik semmi..
Szerintem az lenne jobb ha szakítanék vele mert nem szeretnék ezen stresszelni főleg most hogy továbbtanulás előtt állok 😅
Köszönöm a válaszokat!:)
Egyébként tegnap szakítottam vele..nem igazán úgy sikerült mint terveztem..
Nekem nem rossz érzés:p
A végére kezdtem utálni..
Szerintem ne húzza tovább a barátnőd.. inkább most szakítson minthogy várjon rá hátha megváltozik!
Ne kövesse el azt a hibát hogy megsajnálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!