Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lépjek?..
A barátommal lassan 7 hónapja vagyunk együtt de megfojt...
A viselkedéséről nem is beszélve.. hisztis és mindig faggat hogy miért nem írtam neki vissza 1-2 óráig.
Ezek az apró bakiai lassan mindennapossá váltak és úgy érzem nekem ez sok..
Mivel tini témába írtál gondolom még nagyon fiatalok vagytok. A srác nyilván nem érett még egy kapcsolatra ha így viselkedik veled.
Szerintem lépj ki minél hamarabb ebből a kapcsolatból, mert ha 7 hónapig ez volt, akkor semmi nem fog változni ez után se, csak egymás idejét pazaroljátok.
ja, elég függőnek tűnik, csinálja csak a maga életét, ne csak te legyél az elfoglaltsága
47f
Kedves első
Fogalmam sincs...
18 éves én 14, csóknál több nem történt és nem is utak rá hogy esetleg lehetne e több.
Már párszor mondtam neki hogy nekem ez sok és hogyha tanulnom kell akkor nem irogasson 5 percenként mert hagyjon békén.
Persze mindig én jövök ki szarul ha elmondom a véleményem..
Nem rég tudtam meg hogy az előző barátnője nem is megcsalta mint ahogy ő azt állítja hanem vele is ugyan ez volt..
Szeretem de nem tudom megmondani miért..
Sőt..most kaptam egy hírt hogy leskelődik utánam:/ (a suli mellett lakik és pont van az udvar felé egy ablak..
Ahj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!