Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitudják deríteni, hogy én voltam?
Figyelt kérdés
szóval, a pasim megcsalt egy másik lánnyal, de még mindig nekem küldözget képeket és irogat, azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs semmi komoly, persze nem hiszek neki. viszont.. csináltam egy kamu fb-t, mindenféle kép, közös ismerős nélkül és mindent úgy állítottam be hogy minél kevesebbet lehessen kideríteni. írtam a csajnak, hogy figyelmeztessem, és az üzi után töröltem a profilt. ki lehet így is nyomozni hogy kié volt profil vagy hogy honnét léptek be (mert saját gépről és itthonról csináltam)?2020. szept. 20. 22:08
1/10 anonim válasza:
Nem kell hozzá nyomozni, teljesen egyértelmű hogy te voltál, mivel másnak nem állt volna szándékában. Tudom nem ez a válasz amire számítóttál, de ha megcsal valaki nem érdemel annyit hogy foglalkozz vele, akkor sem ha a párod. Meg kell tanulni elengedni.
2/10 A kérdező kommentje:
elég körülményesen csináltam a profilt és írtam az üzit, az utolsó lennék aki eszükbe jut, főleg mivel ezzel az egésszel nagyon sok embert haragított magára az exem. csak az érdekel hogy mivel itthonról csináltam, és töröltem egyből.. ki tudják-e valahogy deríteni hogy én voltam? mondjuk vki aki ért a programozáshoz vagy hasonló :)
2020. szept. 20. 22:28
3/10 anonim válasza:
Ha rendőrségen tesznek feljelentést akkor még talán. Anélkül semmit. Hiába ért valaki a programozáshoz vagy máshoz. Ehhez vagy számtech zseninek kellene lenni elég komoly hacker tudással, vagy rendőrnek akit érdekel is a dolog, mert így max meghúzzák a vállukat oszt jónapot.
4/10 anonim válasza:
Az utolsó lennél?
Miért az exednek hány csaja volt még melletted, aki most megbántva érzi magát?
6/10 anonim válasza:
Miért nem lehet nyiltan megmondani? Ez ugyanolyan gerinctelen, mint a megcsalás. Ha már nem bízol a pasidban minek vagy vele? -_-*
7/10 anonim válasza:
Miért kellet ezt ? Nem egyszerűbb lett volna hagyni az egészet és tovább állni ?
8/10 anonim válasza:
Jól tetted hogy szóltál neki,tudja csak meg milyen emberrel van együtt, mondjuk nem értem miért nem a saját profilodról, de a te dolgod. Ha rá is jönnek hogy te voltál, nem fognak tudni bizonyítékot szerezni.
9/10 anonim válasza:
Nem. És nyilván ilyen esetben nem is indítanak nyomozást, hogy egyszer írt valaki egy ismeretlen profilról :D
De ugyanazt gondolom, mint az első, nem is kell itt nyomozni semmit, nyilván rád fognak először gondolni.
10/10 anonim válasza:
Ha rá keresnek kulcsszavakra, lehet kidobja ezt a kérdést, úgy viszont ha ezt meglátják elég egyértelmű lesz, vagy ha ők is nézik ezt az oldalt, lehet ráakadnak és szintén könnyű lesz a megfejtés, hiszen leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!