Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tudtok vécézni a barátotoknál első ottalváskor?
Nem szeretnék elmenni nála, de reggel általában mindig kakilom kell indulás előtt. Lehet valahogy ezt késleletetni?
18L
Én még így több mint 1 év után is csak akkor megyek el nagy wc-zni nála, amikor minimum 3-4 napig együtt vagyunk... :D
De amúgy a srácok ezt sokkal természetesebb dolognak fogják fel, mint mi, lányok, nem szégyellik, meg semmi. Menj nyugodtan wc-zni. De amúgy valószínűleg ki is bírnád. :)
"a srácok ezt sokkal természetesebb dolognak fogják fel, mint mi"
Ó,ha tudnád... én 28 éves srác vagyok, rendszeresen járok haza hasgörcsökkel. :D Mert persze fingani is mindig akkor van ingere az embernek 2 percenként, amikor randi/ottalvás van.
Nekem nehezen ment. Akkor oké, ha nincs ott, de ha ott van... Hát úgy nem könnyű..
Plusz visszhangzik a WC és így nehéz volt megszokni..
Viszont ez egy normális dolog szóval nem gáz. Ha esetleg nem megy dugd be a füled és hunyd le a szemed, nekem ez segít.
Baratomnal is pont ez a gond hogy kis panel, kb. a szobabol nyilik a wc es papirbol vannak a falak.
De sajnos nem volt mit tenni, mar ugy keltem fel hogy kakilnom kellett, igy kenytelen voltam elmenni nala. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!