Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg?
Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan vagytok a párkereséssel azzal kapcsolatban, hogy ami szembe jön, azt elfogadjátok vagy sem? Például nekem sokkal inkább az jellemző, hogy olyannál van esélyem, aki nekem egyáltalán nem tetszik. És akkor feljönnek jobb-rosszabb lehetőségek, én nem szoktam elfogadni, de ti hogy vagytok ezekkel? Lejjebb adtok egy kis szórakozásért? Vagy inkább a szingli lét?
18/F
Sejtem mire gondolsz. De nekem nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb. Aki kicsit is tetszik azzal szívesen ismerkedem.
Ha meg úgy alakul akkor össze is jövök vele.
Ha számomra elfogadható a külsője nem fogom addig elutasítani amíg nem ismerem meg jobban.
Ha nem működik akkor nem működik, de egy esélyt adok.
Már sajnos tudom milyen az mikor valamit kihagyok és utána csak azon kattog az agyam, hogy mi lett volna ha... Nagyon rossz érzés.
2 ilyen lehetőség is volt és akkor valamiért nem éltem vele. Pedig ha hallgatok az "ösztöneimre" akkor megtudtam volna és már ez az esély elment.
Az a baj hogy az egyik csaj mint később megtudtam pont olyan mint amilyenre mindíg is vágytam és "lemondtam róla". Ennek több éve már és mai napig bánom. (Nem a külsőjével volt baj, hanem más dologgal)
Azóta mindenkinek adok egy esélyt.
Egyszer azt mondta nekem egy srác (sejtette, hogy szerelmes vagyok belé, de ő ezt nem viszonozta, de lelki szemetesládának használt, kiöntötte a szívét, közben pedig rondának hívott), hogy a szép lányok mindig ronda pasikkal járnak és fordítva. És ő hiába keres szép lányokat (magáról tudja, hogy ő is szép csávó), nem viszonozzák az érzéseit. Nárcisztikus bunkó volt. 😁 Rendesen fölcseszte az agyam. XD
Lényeg, hogy ne állítsd rá magad egy adott csajtípusra, mert csőlátásod lesz, magadról pedig ne képzelj sokat, mint ez a hólyag, akit fölvázoltam. Volt olyan időszak, amikor nekem egy nem kifejezetten szép fiú tetszett. Mégis valahogy a kisugárzása megfogott. Sosem azt kell nézni, hogy másoknak tetszene-e, mennyire vagytok menők együtt, vagy ha együtt fotózkodtok, hogy mutattok az instagramon. Hanem hogy benned megdobogtat-e valamit.
Ha nem tetszik a srác,akkor nem fogok vele összejönni de barát azért lehet. Nekem is volt mar olyan,hogy tetszettem neki de nekem ő nem.
Ha szórakozni akarsz,akkor tedd azt de ha tényleg kapcsit akarsz akkor olyannal legyél aki tenyleg tetszik. Bár sztem nem a külső a minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!