Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat tiniként?
Pont itt ma ismerkedtem meg egy lánnyal,a fél napot végigbeszélgettük,de tényleg csak úgy folyt a duma😅.
Aztán megkérdeztem tőle,hogy lenne kedve e ismerkedni velem,ő azt mondta hogy igen.
Utána is csak úgy folyt a duma.
Megértjük egymást és elég sok közös dolgunk van.
A baj csak az,hogy én somogyi ő pedig szabolcsi.
Én Debrecenben megyek majd egyetemre,akkor majd közelebb leszünk egymáshoz.
De addig is ismerkedünk.
Szerintetek működni fog?
Ma ismerkedtetek meg, szerintem annyira ne siesd el a kapcsolat részét. Szerintem erre érdemesebb később visszatérni. Nekem sajnos sosem sült el jól, ha egy nap után úgy álltam valakihez, hogy na, mi tuti együtt leszünk. Azt mondjuk nem írtad, hogy a lány mit gondol rólad, de ebben az esetben is érdemes biztosra menni, és utána foglalkozni a távkapcsolat részével.
Mikor mennél egyetemre? Mert ha nem olyan sok idő (pl. most végzel), akkor akár meg is próbálhatjátok. Ha megvan a kellő kitartás, van olyan erős a szerelem, meg a felek megoldják úgy a találkozásokat, hogy a lehetőségekhez képest eleget legyetek együtt, akkor sikerülhet.
Hali
Én 18 vagyok és pesti és a párom 25 és vas megyei. Mi is távkapcsolatba élünk és hamarosan 1 éve vagyunk együtt. Tény nem könnyű de ha szeretitek egymást kibírjátok.
Eléggé érdeklődő,és szinte mindenben megértjük egymást.
Én optimista vagyok.
Ne keverd az optimizmust a naivitással.
De a lényeg hogy rajtatok áll az egész. De jobban kéne hogy ismerjétek egymást. Pl személyes találkozók
Mi Szabolcs megye-Budapest távolsággal jöttünk össze, minden hétvégén együtt voltunk, plusz a szüneteket is együtt töltöttük. Aztán ő elkezdett dolgozni, utána már szünetben is csak hétvégén tudtunk együtt lenni. Majd amikor 3 éve voltunk egy pár, én leérettségiztem és összeköltöztünk. Szóval működhet, az meg hogy Debrecenbe mész egyetemre, az szuper lenne ha Szabolcsba akarsz járni, fél óra alatt Nyíregyházán vagy vonattal.
Viszont ez már ne haragudj de nevetséges hogy ma ismerted meg itt, és a távkapcsolatotokat tervezed :D Pár óra beszélgetés alapján sokmindenki szimpatikus lehet, azért 1-2 hétig általában ismerkedni szoktak, mielőtt összejönnek. Egy nap alatt akármennyit is beszéltetek, alig tudsz róla valamit, és egyáltalán nem ismered. Elképesztően naiv vagy a szöveg alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!