Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolat tiniként?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat tiniként?

Figyelt kérdés

Pont itt ma ismerkedtem meg egy lánnyal,a fél napot végigbeszélgettük,de tényleg csak úgy folyt a duma😅.

Aztán megkérdeztem tőle,hogy lenne kedve e ismerkedni velem,ő azt mondta hogy igen.

Utána is csak úgy folyt a duma.

Megértjük egymást és elég sok közös dolgunk van.

A baj csak az,hogy én somogyi ő pedig szabolcsi.

Én Debrecenben megyek majd egyetemre,akkor majd közelebb leszünk egymáshoz.

De addig is ismerkedünk.

Szerintetek működni fog?

2020. szept. 12. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem nem, és ne is kezdjetek bele. Nemtudom mennyi idős vagy, de a kategóriából ítélve fiatal. Ebben az időszakban az a dolgod, hogy megismerd magadat, most éld ki magadat, hogy később majd tartós kapcsolatot tudj kezdeni. És ha távkapcsolatban élsz, ez nem igazán fog működni.
2020. szept. 12. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Ma ismerkedtetek meg, szerintem annyira ne siesd el a kapcsolat részét. Szerintem erre érdemesebb később visszatérni. Nekem sajnos sosem sült el jól, ha egy nap után úgy álltam valakihez, hogy na, mi tuti együtt leszünk. Azt mondjuk nem írtad, hogy a lány mit gondol rólad, de ebben az esetben is érdemes biztosra menni, és utána foglalkozni a távkapcsolat részével.

Mikor mennél egyetemre? Mert ha nem olyan sok idő (pl. most végzel), akkor akár meg is próbálhatjátok. Ha megvan a kellő kitartás, van olyan erős a szerelem, meg a felek megoldják úgy a találkozásokat, hogy a lehetőségekhez képest eleget legyetek együtt, akkor sikerülhet.

2020. szept. 12. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Hali

Én 18 vagyok és pesti és a párom 25 és vas megyei. Mi is távkapcsolatba élünk és hamarosan 1 éve vagyunk együtt. Tény nem könnyű de ha szeretitek egymást kibírjátok.

2020. szept. 12. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Eléggé érdeklődő,és szinte mindenben megértjük egymást.

Én optimista vagyok.

2020. szept. 12. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon akartok, hétvégén simán tudtok találkozni, ha nem is folyton, de hegy hónapban kétszer. Ez nem lehet probléma.
2020. szept. 12. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Én is beszéltem már 1 lánnyal 1 hetet aztán egyszer csak eltűnt és abba maradt a beszélgetés, pedig több órán átment. Hiába van meg a teloszáma, már blokkolt, és ok nélkül eltűnt. Semmi értelme nincs ennek, mert csak magadat csapod be, főleg 1 nap után. Ha nem tudtok talizni, akkor ezt csinálják.
2020. szept. 12. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőletek függ
2020. szept. 12. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Ne keverd az optimizmust a naivitással.

De a lényeg hogy rajtatok áll az egész. De jobban kéne hogy ismerjétek egymást. Pl személyes találkozók

2020. szept. 12. 22:40
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
Somogy-Szabolcs?Azért az nem kutya táv,azt tudjátok...Szerintem még 2 felnőttnek jogsival is nehézkes lenne ezt működőképessé tenni,nemhogy 2 tininek....Egyébként én is távkapcsolatoztam már,300km-re volt a lány,de felúton volt 1 lakás ahova mindig tudtunk menni és több napot is együtt lenni,másképp nekem 3 órát kellett volna mindig levezetgetnem,az nyílván nem reális időben meg pénzben sem hosszútávon,ráadásul elég szar érzés hogy halál szerelmes vagy és a világ másik végén van a párod,a sok lemondás,bizalom,stb-t nem is kalkulálva...Baráti viszony még oké,de szerintem ne gondold túl,mert csak szenvedés lenne mindkettőtöknek még ha úgy is alakulna,de nyílván te döntessz,csak nekem ebben van már tapasztalatom:) Egyébként a lánnyal éveket együttvoltam,de amire "felnőtt" addigra teljesen megváltozott,a közös cél az összeköltözés volt,aztán teljesen más irányba ment,tehát te se vegyél semmit készpénznek,mégha valami csoda folytán meg is oldjátok ezt az egészet.
2020. szept. 13. 02:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi Szabolcs megye-Budapest távolsággal jöttünk össze, minden hétvégén együtt voltunk, plusz a szüneteket is együtt töltöttük. Aztán ő elkezdett dolgozni, utána már szünetben is csak hétvégén tudtunk együtt lenni. Majd amikor 3 éve voltunk egy pár, én leérettségiztem és összeköltöztünk. Szóval működhet, az meg hogy Debrecenbe mész egyetemre, az szuper lenne ha Szabolcsba akarsz járni, fél óra alatt Nyíregyházán vagy vonattal.

Viszont ez már ne haragudj de nevetséges hogy ma ismerted meg itt, és a távkapcsolatotokat tervezed :D Pár óra beszélgetés alapján sokmindenki szimpatikus lehet, azért 1-2 hétig általában ismerkedni szoktak, mielőtt összejönnek. Egy nap alatt akármennyit is beszéltetek, alig tudsz róla valamit, és egyáltalán nem ismered. Elképesztően naiv vagy a szöveg alapján.

2020. szept. 13. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!