Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így a távkapcsolat?
wtf Egyetem épületéből se nagyon fogják kiengedni? Ezt ilyen átvitt értelemben érted, hogy reggeltől estig órája lesz? Csak mert szószerint értve a valóságban nincs ilyen.
Telefont csak este? Drágám, az egyetemre felnőttek járnak, mindenki akkor nyomja a telefont mikor akarja. Az más dolog, hogy ő az aktív figyelés miatt nem akar napközben telefonálni, de senki nem mondja meg, hogy na most tedd el a készüléket.
Ettől függetlenül szerintem a barátodnak igaza van. Már csak a hozzáállása miatt is. Idáig-óráig lehet ezt csinálni nagy szerelemben is, ott viszont ahol akár egyik fél is úgy gondol rá, mint halálra ítélt dologra, ott valóban meghalt a dolog.
Amiről nem tudsz ne szólj bele kedves 1es.
Rendészeti képzés.Fegyelem szigor és szabály.Telefon kiképzés alatt nem lehet nála csak este használhatja és tényleg nem mehet ki az épületből.
Amúgy meg ebben a hónapban ez a 3.ik ilyen kérdés nézd meg azokat, mert már kezd unalmas lenni a téma.
bocs, nem néztem az egyetemet.
Ettől függetlenül fenntartom a véleményemet, hogy ha ő úgy látja, hogy kilátástalan a helyzet a kapcsolatotokat illetőleg, akkor nem is fog sokat bele tenni (meg akkor nem is fog tudni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!