Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggázabb szöveg/sztori, amivel szakítottak veletek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 20:24
1/9 anonim válasza:
pontosan idézni nem tudom, de a lényeg az volt, ha egy palival lefekszik egy szilveszteri bulin vele lesz, ha nem akkor marad velem
2/9 anonim válasza:
Nekem "csak" a szokásos jutott eddig: te egy nagyon gyönyörű, kedves, (többi jó tulajdonság) lány vagy, de nekem túl jó, szóval ennek vége, találsz mást.
3/9 anonim válasza:
rengeteg pasim volt sokszor én szakítottam de most legutóbb egyik barátnőm miatt és azt írta, hogy a barátnőm sokkal jobban bejön neki és jobb a stílusa, ezt úgy hogy már 2 hete együtt voltunk...
17l
4/9 anonim válasza:
Az unokatesómmal életünk első cigijét szívtuk el közösen, persze nem jött be, azóta se szoktunk rá. Az első pasimmsl jártam akkor épp, elmeséltem neki hogy elszívtam egy fél cigit, ő meg szakított velem, mondván hogy nem fog egy hamutállal járni 😂😂
5/9 anonim válasza:
"Jelenleg nem vagyok olyan állapotba, hogy tudjak ápolni egy kapcsolatot." majd 5 nap múlva mással volt együtt 😬 😬
6/9 anonim válasza:
" nekem nem való a hosszu kapcsolat"
Fél év után ugy koszi
De amugy csak félre k.rt :)))
7/9 anonim válasza:
"nem tudsz elfogadni úgy, ahogy vagyok" Arra értette, hogy nem tudtam tolerálni, hogy minden pénteken hulla részegre itta magát a haverjaival
8/9 anonim válasza:
Mocskos a szád aranyom. Olyan szövegeket lökött, hogy copd ki kecimet meg hogy úgy tökön rúglak hogy fölcsúszna ide a golyóid. Én szégyeltem magam miatta.
9/9 anonim válasza:
Nem velem történt meg, viszont egy jó kis szakítós duma:
"Nem fogsz olyat találni, mint én"
"Még szép. Nálad csak jobbat lehet" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!