Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most velem van baj?
Figyelt kérdés
A baráti társaságomban minden barátnőmnek párkapcsolata van,van aki már túl van a harmadik kapcsolatán is és van akinek alakulóbaan van. Engem igazából nem keresnek a srácok. Nem is volt kapcsolatboom sem semmi.2020. szept. 9. 22:02
1/3 A kérdező kommentje:
Kapcsolatom* elírtam elnézést!:))
2020. szept. 9. 22:02
2/3 anonim válasza:
Ha még csak legfeljebb 15-16 éves vagy, akkor nem maradtál le semmiről se véleményem szerint. Én történetesen 16 éves koromig nem nagyon érdeklődtem a lányok iránt. Viszont annak ellenére, hogy már 19 éves vagyok, nekem se volt még soha barátnőm. Voltam már nem egyszer randin, amik nem voltak rosszak, de egyikből se lett kapcsolat, de még csók se. Valószínűleg én is rosszul csináltam valamit, és a lányokban se azt találtam meg végül, amit kerestem. Nem érzem magam egy link, nulla, előnytelen külsejű alaknak, van nekem is egy életem, de valahogy még nem nagyon jött össze nekem se az, hogy kapcsolatom legyen valakivel. De bevallom, nem is teszek erőfeszítéseket, hogy találjak valakit. Sokszor egyébként nem is érzem a kapcsolat szükségét, mert vannak olyan produktív elfoglaltságaim, melyek feledtetni tudják velem, hogy egyébként szar egyedül lenni sokszor. Na de visszatérve a kérdésedhez, szerintem az gázabb, ha valakinek nincs például egy frappáns karaktere, öltözködése, személyisége, vagy elfoglaltságai. Szerintem ez fontosabb, mint hogy egy nulla intelligenciájú, hülyegyerekkel jöjjél össze mindenképp. Tudom, hogy baráti társaságban kellemetlen, ha valaki nem tud felmutatni egy párkapcsolatot, ezt sokszor én is megjártam már. De hidd el, hogy ha nyitsz a világ felé és inkább magadra adsz külsőleg és belsőleg (inkább fordítva), mint a barátnőid és a páwagyerekek véleményére, akkor hamarabb lesz melletted egy normális srác, mint gondolnád. Szóval röviden és tömören: nincs veled gond, épp ellenkezőleg.
3/3 anonim válasza:
Dehogy van veled baj. Viszont nem hiszem, hogy soha senki ne érdeklődött volna irántad olyan viszonylatban, hogy akár együtt is lehetnétek. Maximum nem vetted észre, vagy nem volt kölcsönös a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!