Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg a szexet?
Hát mikor én bármelyik párommal oda kerültem már tudták hogy nem csak legózunk a szobában. Így nem is nagyon jártak be. Este meg teljes csendben nem is nagyon lehet, háttér zajnak egy film és nem annyira feltűnő, ha pl az ágy recseg vagy pár nyögdécselés.
De nyílván ja úgy van pl kulcsra zárod az ajtót de akkor is tudni fogják miért zártad be. Nálunk annyi volt mindíg is hogy mikor kinél voltunk azoknak a szülei szóltak az illetőnek ha akartak valamit, akkor esetleg öltöztünk és kérdeztük hogy mit szeretnének??
De ezt nyílván teljes titokban nem lehet csinálni.
Értelmes lakótárs tudja, hogyha nálad van a partnered, akkor nem kéne rátok nyitni. Vagy ha alapból nem tudja, akkor max egyszer rátok nyit és utána többet tuti nem fog.
Ahhoz, hogy milyen gyakran csináljuk, csak nekem és a páromnak van közünk, senki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!