Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha egy harmadik fél is bejönne a kapcsolatba?
Megpróbálom röviden és velősen leírni:
Szóval van nekem egy barátnőm akit röviditsünk A.-nak. A. biszexuális én pedig heteró vagyok. Egyik nap beszélgettünk és elmondta, hogy nem volt még nővel, ezért ha esély adódna erre ő szívesen elfogadná, de fél attól, hogy én mit reagálok majd erre, én pedig bele egyeztem, engem nem zavarna ha lefeküdne egy csajjal. Nahát ezt elmeséltem a legjobb spanomnak is aki teljesen kiakadt, hogy hogyan engedhetek még ilyet. Véleményem szerint, az oké, ha néha-néha lefekszik egy csajjal. palival én sem szeretném, hogy megtegye, ahogy azt sem, hogy minden hétvégén menjen nőzni vagy azt sem, hogy többször csinálja egy ugyan azon nővel (tehát pl évikével 3 hetente lefekszik), engem ez így nem zavarna, főleg ha nem lenne rendszeres, ráadásként azt se várom el tőle, hogy úgymond viszonozza a "szívességemet" (nem mintha az lenne), hogy én is lefeküdhessek mással, tehát nem akarom tőle elvárni, hogy megengedje, hogy én is mással szeretkezzek. Szerintetek normális, hogy engem nem zavar, vagy a spanomnak van igaza?
Majd belészeret, és téged kidob.
Hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!