Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, ti mit csináltok ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit csináltok ha a barátnőtökkel vagytok és beszól neki valaki?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon szép lány és annak ellenére hogy egyáltalán nem öltözködik kihívóan sokaknak tetszik és fordult már elő olyan, hogy utcán beszoltak neki. Én nem vagyok egy agresszív típus, de kötlességemnek érzem megvédeni a barátnőmet és ha ilyem van mindig vissza is szólok. Még sosem próbáltak megverni, de ha meg akarnának is megvédeném, még akkor is ha alul maradnék (és nem vagyok egy verekedős típus, tehát 3 embert már nem hiszem hogy le tudnék verni). Ti mot szoktatok ilyenkor csinálni? Vagy mi a helyes magatartás ilyenkor?
2020. aug. 22. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Semmit, ignorálom.
Visszaszólok.
Megverem.
Más, leírom kommentben.
35 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Kultúrált módon vissza szólnék, majd mennék tovább.
2020. aug. 22. 20:30
 2/7 Lazy Lover ***** válasza:
72%
Nem szólok vissza abból csak a baj van én örülök neki mert akkor tényleg szép csajom van
2020. aug. 22. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Azzal védés meg ha nem keménykedsz. Parasztok mindig voltak, leszbek, beszólnak neki és kész. Ha vissza szólsz, semmin nem változtat, következő ugyan úgy rákacsint és lefütyüli. Ellenben meg kockáztat egy fizikai kontaktus, ahol vagy te versz össze valakit, vagy téged vernek össze, jobb esetben kisebb sebek, rosszabbak rendőrség, kórház, esetleg még rosszabb. Gyorsan tovább kell menni és kész. Ez nem gyávaság. Az életben kell hely állni, már nem vagyunk barlang lakók, sem bandázó romák, hogy kakaskodjunk. Ezzel semmitől nem véded meg.
2020. aug. 22. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
A legrosszabb esetben még a barátnődnek is nekimennek. Gondolkodj, mit kockáztatsz, és ne szólj vissza!
2020. aug. 22. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik füleden be másikon ki! Úgy vedd meg, hogy ne nekik szólj be, hanem a barátnődet védd. Súgd a fülébe, hogy ne is foglalkozz velük gyönyörűségem, egyik füleden be másikon ki, te hallottál valamit, mert én nem ;). Ne a srácoknak szólj be, mert abból még baj is lehet. Inkább a barátnőddel foglalkozz, egy jét kedves szó sokkal, de sokkal többet ér, mintha beszólsz egy random srácnak/srácoknak az utcán. Sőt pirospont,ha a barátnődnek szólsz oda nem nekik, mert akkor bele foglalkozol, nem pedig a srácokkal és próbálsz kemény lenni. Tudom nehéz megállni, de inkább a barátnődnek mondj valamit, aki meg is érdemlni nem pedig a tapló akárkiknek!
2020. aug. 23. 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mit szólnak be neki?

Ha megdícsérik, azaz reprodukcióra használni érdemesnek titulálják, akkor hangosan utánaordítok a kannak, hogy köszi a dícséretet tesó! Nehéz volt, de még neked is összejöhet mással!

Ha asszondgyák, hogy mien bűn ronda, és hogy ezt is valaki, akkor meg asszondom, hogy űrkitöltése ez is megfelel! Bár ilyen esetben tockost szoktam kapni, nem is értem miért...

2020. aug. 23. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Mivel nem lakunk a legjobb környéken ezért általában ilyen "dugn@m a csajod" és "ha meguntad lasszold ke nekem" kaliberű megjegyzéseket kapunk.
2020. aug. 23. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!