Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Más hasonlóan így van ezzel?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hasonlóan így van ezzel? Hol a gond, ha van, és mi a magyarázat rá?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok, a problémám pedig röviden összefoglalva az, hogy valamiért a nálam fiatalabb kategória jobban piszkálja a fantáziám, mint mondjuk a velem egykorúak vagy nálam idősebbek.

Értem ezt úgy, hogy a 17-18 éves lányok az esetek többségében vonzóbbak, legalábbis szexuális értelemben mindképp, így nyíltan leírva.

Félre értés azért ne essék, a saját korosztályomban is van rengeteg gyönyörű nő, de őket látva más érzelmek gyűlnek össze.

Az ő esetükben inkább a közös jövőkép ami először át fut az agyamon, illetve a kisugárzás ami érdeklődést kelt bennem.

Nem tudom hol a gond, másnál van ilyen, vagy egyedi eset?:D

Én első sorban arra gondolok, hogy a mostani fiatal korosztály már hamarabb megtalálja a nőiességét, kicsit bevállalósabbak és hasonlók.

2020. aug. 15. 18:00
 1/4 Stark2000 ***** válasza:
100%
20 éves létemre be kell valljam nekem is többnyire a 16-19 körüli korosztály szokta megmozgatni a fantáziámat. Félreértés ne essék, de az én környezetemben a legtöbb huszonéves lány rettentően el van hízva, és nem igazán vonzóak.
2020. aug. 15. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:

1# a 19 éves szinte már 20 :D

De nem tudom egyébként miért vagy ezzel így. Viszont szerintem nem éri meg ezen gondolkodni.

2020. aug. 15. 21:33
 3/4 Stark2000 ***** válasza:
#2 Persze, nem nagy korkülönbség. A "huszonévesek" alatt inkább a tőlem is 3-4 évvel idősebb lányokra gondoltam.
2020. aug. 15. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond, nem 12 évesekről van szó.
2020. aug. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!