Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy már van barátnőm?

Figyelt kérdés

Van egy jó csaj barátom, akivel heti többször is találkoztunk. Mindig szájra adtunk puszit egymásnak, néha kisebb csók is előfordult. Szinglik voltunk így belefért, lehet a csaj többet is szeretett volna mint barátság mindenesetre nem tudatta velem. És tegnap egy másik csajjal akivel ismerkedtem összejöttünk.

Hogyan mondjam meg a csaj barátomnak hogy ezek után nem lehet szájpuszu mert már van barátnőm? Elég sértődékeny és hisztis típus.

2020. aug. 12. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
“Van barátnőm, úgyhogy már nem fér bele a szájra puszi.”
2020. aug. 13. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
#1nek igaza van. Nem kell ezt túl bonyolítani. Ha ő értelmes, te pedig normálisan elmondod neki, nem fog megsértődni.
2020. aug. 13. 00:06
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 eddig ezer dolog lett neki elmondva normálisan. Élőben megértette meg minden de utána facebookon mégis rájött ahiszti
2020. aug. 13. 00:26
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem írd meg neki, hogy képzelje magát a te helyedbe. Ő se szeretné, hogy a párja másokkal csókolózzon.

Egyszóval csináld, ahogyan eddig is csináltad. Vagy pedig otthagyod. Bár nyilván nem véletlen vagy vele jóban.

2020. aug. 13. 00:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj de én nem tudok elképzelni egy barátságot, ahol a szájrapuszi és a kisebb csók olyan, mint a "sziahogyvagy" :D

De egyébként, igazuk vann a többieknek csak írd meg neki, hogy ezentúl nincs több ilyen, mert semmi esetre sincs rendben, ha egy kapcsolatban lévő személy mással szájrapuszizgat. Ha nagyon hisztizik se engedd meg neki, állj a talpadra, ne hagyd, hogy kihasználjon és bolondot csináljon belőled, mert aztán majd másról sem megy a pletyka csak, hogy "xy mással szájrapuszizgat, miközben van csaja". Ha pedig nagyon attól félsz, hogy megharagszik/elveszíted, akkorlehet hogy valamilyen érzéseid vannak iránta.

2020. aug. 13. 04:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam még olyan barátságot ahol van szájrapuszi meg kisebb csókok. Bár lehet hogy nekem furcsa de mondjuk ahány ház annyi szokás. Szerintem legyél vele öszinte nem kell túlkomplikálni ha meg nem érti meg meg kelti a feszültséget akkor hagyd ott. A lényeg hogy a szerelmeddel való kapcsolatba ne tudjon belenyúlni mert ha nagyon hisztis ezt csinálná szerintem.
2020. aug. 13. 08:15
 7/7 Lazy Lover ***** válasza:
Nekem is van ilyen haver csaj mond meg neki hogy van barátnőd hanyagoljuk a dolgot
2020. aug. 13. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!