Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megcsalt a barátom a nővéremmel (?)
Sziasztok!
Két hete nálunk ebédelt a barátom, mert ez az első komolyabb kapcsolatom és már az ő szülei ismernek engem. A nővérem 19 éves, a barátom és én 17. Ám amikor ott volt nálunk folyton nézegette a nővéremet, dicsérte a formás fenekét. Aztán egy hét múlva először, hogy lefeküdtünk. Majd odaadta a telefonját, hogy megmutasson rajta egy képet és jött egy üzenet a nővéremtől, hogy "Szia, akkor holnap?". Megkérdeztem, hogy ez mi, azt mondta csak korrepetálja matekból. De mivel tök jó matekból, a nővéremnek meg nem az erőssége a matek, így már furcsálltam a dolgot. Hát másnap követtem. Először csak beszélgettek, gondoltam, hogy csak túlaggodóm a dolgot így már épp indulni akartam, de mikor indultam volna, megláttam, hogy csókolóznak. Lebuktattam a pasim és szakítottunk, azóta nem beszéltünk a (volt) barátommal és a nővéremre nagyon dühös vagyok, mert még annyit sem mondott, hogy bocs. Viszont a nővéremnek amúgy van pasija. Szóval erre rájött az exbarátom és mondta neki, hogy vége. Majd tegnap este eljött és könyörgött nekem, hogy fogadjam vissza. Tetszeni tetszik, de amit tett számomra megbocsájthatatlan.
Most mit tegyek?
Ha visszafogadod akkor megérdemled hogy megcsaljon megint.
Ha van eszed elhajtod a francba.
A nővéred barátjának is szólhatnál, hogy mennyire hűséges is a barátnője..
Az exed pedig ne fogadd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!