Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Megcsalt a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megcsalt a barátom a nővéremmel (?)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két hete nálunk ebédelt a barátom, mert ez az első komolyabb kapcsolatom és már az ő szülei ismernek engem. A nővérem 19 éves, a barátom és én 17. Ám amikor ott volt nálunk folyton nézegette a nővéremet, dicsérte a formás fenekét. Aztán egy hét múlva először, hogy lefeküdtünk. Majd odaadta a telefonját, hogy megmutasson rajta egy képet és jött egy üzenet a nővéremtől, hogy "Szia, akkor holnap?". Megkérdeztem, hogy ez mi, azt mondta csak korrepetálja matekból. De mivel tök jó matekból, a nővéremnek meg nem az erőssége a matek, így már furcsálltam a dolgot. Hát másnap követtem. Először csak beszélgettek, gondoltam, hogy csak túlaggodóm a dolgot így már épp indulni akartam, de mikor indultam volna, megláttam, hogy csókolóznak. Lebuktattam a pasim és szakítottunk, azóta nem beszéltünk a (volt) barátommal és a nővéremre nagyon dühös vagyok, mert még annyit sem mondott, hogy bocs. Viszont a nővéremnek amúgy van pasija. Szóval erre rájött az exbarátom és mondta neki, hogy vége. Majd tegnap este eljött és könyörgött nekem, hogy fogadjam vissza. Tetszeni tetszik, de amit tett számomra megbocsájthatatlan.

Most mit tegyek?

2020. aug. 11. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Szűrd össz e a levet a nővéred exével
2020. aug. 11. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd a franba...... Aki megcsal, utána is meg fog
2020. aug. 11. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Ha visszafogadod akkor megérdemled hogy megcsaljon megint.

Ha van eszed elhajtod a francba.

2020. aug. 11. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Micsoda undorito dög lehet, nem csak a pasi, de még a nővéred is. Én mar azt se tűrtem volna, hogy megjegyzést tegyen a nővérem seggére..
2020. aug. 11. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mivel nem njncs meg rutinod ezért az is jó ha elhajtod , de az jo ha maradtok . Bármit választasz zavarni fog miért nem a másikat tetted . Ha vissza jön csak balhék lesznek , ha kidobod sajnálod és mást fogadsz vissza . Mert kiprobálod mindkettő változatot ....
2020. aug. 11. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy visszafogadd. Ez csak részedről volt komoly kapcsolat, ő lazán első adandó alkalommal megcsal a saját tesóddal. Ja és ráadásul milyen ember mondja azt a barátnője előtt, hogy egy másik nő milyen jól néz ki? Nem való az ilyennek kapcsolat.
2020. aug. 11. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson fisszafogadni egy ilyen szemétládát! Szakítsd meg teljesen a kapcsolatot vele, úgy lesz a legjobb. És ne hasson meg a nyavalygása. Ha egyszer megcsalt, megteszi másodszorra is, bűntudat nélkül.
2020. aug. 12. 13:59
 8/8 anonim ***** válasza:
96%

A nővéred barátjának is szólhatnál, hogy mennyire hűséges is a barátnője..

Az exed pedig ne fogadd vissza.

2020. aug. 12. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!