Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyuéknak hogy barátom van?
Légyszives adjatok tanácsokat!!
16/L
Anyu vegyél már gumit, mert kell és a zsebpénzből nem akarok drága durexet.
Így.
Simán elé állsz, és megmondod.
Ha meg nem akarod elmondani, akkor nem muszáj.
Hány éves a barátod?
1es nem rossz de nem akarok lefeküdni vele neem érzem magam késznek rá
2es
18 éves
4es
Neem persze nincs csak félek a reakciójuktól ugyanis nem volt még barátom...
6os
Nem szeretném ha tiltanának tőle...azért akarom csak elmondani
Durva, hogy első reakciónak máris az merül fel, hogy eltiltás... Miért? Valahol sajnálom mindig az ilyen szülő-gyerek kapcsolatban élőket.
Én úgy csináltam, hogy azt tudták, hogy volt vele már pár randim ("hova mész?" "Pistivel találkozom, estére/délutánra/bármikorra itthon vagyok." "Okés!" - az első előtt megmondtam, hogy itt és itt találkoztunk, rendes srác, elmegyek, oké? Oké.), és akkor egyszer amikor már együtt voltunk, megkérdeztem, hogy átjöhet-e ebédre. Ebből már levették, hogy komolyabban gondoljuk mindketten, mint hogy csak tetszünk egymásnak.:)
Ekkor voltam 17, most vagyok 20.
Csak bátran, ők a szüleid, te meg 16 éves vagy, tök normális kor az ilyenekre, ha az ember nem teljesen idióta módon csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!