Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezen magamat átsegíteni?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel (17 évesek vagyunk) 1 éve vagyunk együtt, és ugye normális dolog, hogy eltűnik néhány dolog, például nem beszélünk mindennap annyit amennyit szoktunk, vagy pl lecseréli a kozos hatterkepet. Bízok benne nagyon, és nagyon szeretem. Annyi a baj, hogy nagyon makacs, én meg “korlátozó” típus vagyok, és nem szeretem amikor fiúkat jelöl vissza, tudom nem csinál semmit, csak zavar, és hogy mindenhova posztol magáról képeket (nem mindenhova :”D). És tudom, hogy ez valakinél normális, vagy mindenkinél az. De én ezeket nagyon rosszul élem meg, nagyon rossz kedvem van ezek miatt, a legkisebb dolgok miatt is, pedig már 1 év tini viszonylatban elég sok. Próbálok pár dolgot lesz*rni, de én úgy működök, hogy minden érdekel vagy semmi, és előbb utóbb megunom, hogy ezek miatt rossz kedvem van. Nem szeretném elveszíteni, és nem is tudnék vele szakítani. Tudtok valami ötletet adni, hogy hogyan lehetne könnyebbé tenni az ilyen időket? Amivel leköthetem magam, vagy gyorsabban elfelejtem, hogy szomoru vagyok. Válaszokat köszönöm!2020. aug. 3. 21:14
1/4 anonim válasza:
Kommunikáció
Mindenki itt rontja el, pedig nem nehéz dolog. Ha sokáig tartogatod magadban, egyszer előjön és lehet nem olyan stílusban, mint szeretted volna.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel.
De amúgy próbáld ezt magadban valahogyan elfogadni, mert nincs abban semmi tényleg ha visszajelöli az ismerőseit vagy képéket tesz fel, attól még téged szeret és veled akar lenni.
Ne parázz ezeken, a lányok szeretnek posztolni, de attól még nem biztos hogy félre kacsint. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni, csak makacs :), ugyanezeket mondta, ezért vagyok rosszul, hogy többet nem tudok tenni csak elfogadni, ezért kéne valami ötlet.
2020. aug. 3. 23:58
4/4 Stark2000 válasza:
Ha túlzottan korlátozni akarod, azzal meg fogod folytani őt, és akaratlanul is el fogod lökni magadtól. Nem kell csendben tűrni a problémákat, de ha kirívó / felhívó képet posztol, szólhatsz neki, hogy ezt legyen szíves ne csinálja. Arra meg kár reagálni, hogy visszajelöl fiúkat facen, vagy akárhol. Nagy lány már, eltudja tessékelni ha valaki kezdeményez nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!