Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj ha 16 évesen még nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 16 évesen még nem volt barátom és első csókom sem?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és még nen volt se első csókom se barátom...volt pár kiszemeltem(osztálytárs)de mindeggyik kioffolt:/

Lehet velem van a baj?

A környezetemben az összes ismerősömnek van barátja/barátnője csak nekem nincs barátom és úgyy érzem hogy kimaradok valamiből és már sose lesz senkim:(

2020. aug. 1. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%
Jó akkor 15. De ne ezen akadjunk fenn, mert a kérdés szempontjából nem ez a legfontosabb. Szóval, egy ribinek ez gáz, értelmes leánynak nem.
2020. aug. 2. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Hali, ugyanez a helyzet..

Csak ehhez hozzáfűzve nekem bárki bejön nem tudok hozzájuk szólni. Minden pici dolgon idegeskedem, aztán ha már tudom hogy elúszott a lehetőség mégjobban utálom magam miatta.

Mindenki mondja és az agyam mélyén én is tudom hogy nem gáz és nem halok meg egyedül, de azért mindig parázok hogy semmi tapasztalatom nincs meg hogy mit csináljak ha esetleg olyan helyzetbe kerülnék hogy lenne valami.

2020. aug. 2. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem vagytok elkésve semmivel! Nekem 21 évesen tört meg a jég, hogy el mertem hívni egy lányt randira, akivel 2-3 hónapig járogattunk (meg előtte persze, hogy el kezdjek vele levelezni) és csak 22 évesen jött az első barátnő, akivel már csók is történt.

Semmi különleges képességre nincsen szükség ahhoz, hogy beszélgetni tudjatok egy "kiszemeltel", csak beszélned kell. Mesélsz, elmondod a gondolataidat erről-arról és ha tetszik neki, akkor vevő lesz a társaságodra. Ennyi. Ha nincsen még önbizalmatok, akkor 1-2 alkalom után már ki fog alakulni :)

2020. aug. 2. 21:12
 14/14 A kérdező kommentje:

12-es:én is így vagyok hogy kicsit félénk vagyok és alig merek ahhoz fiúhoz hozzászólni aki bejön.

Amúgy is nem 1 kiszemeltem volt már akinek bevallottam hogy tetszik és erre lett barátnője aki azért utált meg mert pár hónappal ezelőtt bevallottam a pasijának hogy tetszik..

2020. aug. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!