Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom mit csinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csinaljak?

Figyelt kérdés
A baratnom azt mondta nekem este hogy mas fiuk is felkelthetik az erdeklodeset ?
2020. júl. 31. 16:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Tortent este hogy kicsit veszekedtunk es mondta nekem h ugy erzi mas fiuk is felkeltik az erdeklodeset...flortolne veluk...meg nem biztos hogy lenne onereje a golyataborban...csak nem sokara ra ram irt egy lany hogy szivesen ismerkedne velem es ha ugyvan a tobb is lehetne kettonk kozott ha a baratnommel nem alakulnak jol a dolgok...es erre a baratnom mar nem akar elvesziteni engem sot mar golya taborba se akar menni...inkabb menjunk el egy romantikus helyre azt mondta...de engem megis zavar ez az egesz szitu...szerintetek adjak neki meg egy eselyt vagy inkabb engedjem el a baratnomet ?
2020. júl. 31. 16:24
 2/5 anonim válasza:
100%
Dobd ki! Ez a csaj az első adandó alkalommal megcsal majd, ha még nem tette meg.
2020. júl. 31. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez röhejes, hogy ő nem akar elveszíteni, de te meg fogadd el, hogy neki nincs önereje. Az ilyeneknek minek kapcsolat?
2020. júl. 31. 18:02
 4/5 anonim válasza:
100%
Csak játszadozik veled, ne hagyd, hogy uraljon téged, dönts úgy, ahogy Te szeretnél!
2020. aug. 8. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2020. aug. 14. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!